Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Supply Crate MYST-G

aro9981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dziś wykryłem jakiś bug związany z supply crate myst-g. A mianowicie kupilem sobie skrzynke za 4000 gp i dostaje L85A1 Camo na 1 dzień :( Pomyślałem że jak na 1 dzień to że muszę ją dobrze wykorzystac.

Po godzince, w My Charakter ogładam sobie moj karabin, a tam pisze : " Usage Time: 7 Days 0 Hours :D Fajnie za 4k gp mam bron warta 4k nx. Pozdro

Opublikowano

L85A1 Camo to jest broń za GP... Mod Camo to za NX... A bug może być z wyświetlaniem tylko... Raz było tak że się dostawało na perma...

Opublikowano

Siema, dziś wykryłem jakiś bug związany z supply crate myst-g. A mianowicie kupilem sobie skrzynke za 4000 gp i dostaje L85A1 Camo na 1 dzień :( Pomyślałem że jak na 1 dzień to że muszę ją dobrze wykorzystac.

Po godzince, w My Charakter ogładam sobie moj karabin, a tam pisze : " Usage Time: 7 Days 0 Hours :D Fajnie za 4k gp mam bron warta 4k nx. Pozdro

Hmm a masz jakieś SS ? Bo jakoś sry ale Ci nie wierze :P

Tzn chodzi mi o ss jak wygrałeś na jedne dzie a potem masz na 7 dni (o pierwszy mi chodzi bradziej :P)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

To jeszcze lepiej :P Ale mam nadzieje że ta bron na serio zostanie na 7 dni bo jest zarabista..

@AngelHeart: NAJPIERW wyswietliło sie 1 Day, a później 7 days...

Edytowane przez aro9981
Opublikowano

I tak nie wierze ;)

Takich bugów nie ma, otworzyłem w życiu ponad 100 MystG, z czego połowa to "jednodniowe permy" (ahh, ten bug).

Póki nie dostane filmu, jak otwierasz i z 1 dnia robi ci się 7 to nie mamy o czym rozmawiac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...