Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem ]z swoim serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema , w tym temacie zobaczcie post użytkownika theapek424

To jest ukryta treść, proszę

bo gdy stawiam serwa i już all jest wpisuje ./start to mi tak się robi i nie działa a i jak ustawić portmapa coś tam zmieniałem w tym portmap.ini na swoje ip i włączam mam tam 9 portów all włączam proszę pomóżcie !!! nagrodzę . robię all według poradnika

Zbieram - !!!

Opublikowano

Nie ten dział, po co zaśmiecasz ? http://www.mpcforum.pl/topic/237710-regulamin-lokalny-dzialu-metin2-tutoriale-i-download/ ( 1, 4 17. W tym dziale piszemy jedynie tematy w których są zawarte jakieś pliki lub poradniki. ) Na przyszłość, pisz w jednym języku, ja wiem jakie jest pokolenie... Ale jak widze takie coś: "bo gdy stawiam serwa i już all jest wpisuje" "all włączam" "robię all według poradnika" / Umieść ten [PROBLEM] w tym dziale http://www.mpcforum.pl/forum/166-metin-2-serwery-prywatne/ Pozdrawiam, JonyNawalony

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano (edytowane)

hha wiedziałem pierwsze co będzie dwóch trzech debili zacznie zaśmiecać temat nie ten dział wy mi macie pomóc a nie kur.wa przypominać że to nie ten dział bo to wiem !!! .

a co do pliku to masz :P

umieszczamy tu pliki proszę

Edytowane przez KythveN

Zbieram - !!!

Opublikowano

Nie wyjadę mi się, żebyśmy to my byli tymi debilami. Skoro wiesz, no poprostu nie rozumiem, dlaczego ?! Napisz temat w odpowiednim dziale, tam Ci pomogą. Tutaj ludzanie nawet nie zaglądają ( [PROBLEM] ).

Przestań się napinać i wyzywać innych bez powodu. Najlepiej zrób tak, jak Ci doradzam.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15