Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Dojazdem Na Spota

L4zy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobilem skryypta, wszystko jest ok w miescie(poza wolnym kupowaniem) ale spoko, i wychodzi z HT odpala konia i bardzo wolno jedzie.. chodzi mi o takie wolno ze podjedzie troche i staje, doslownie kilka krokow... czy mozna to jakos zmienic? zeby troche dalej podjeżdzał? heh bo zanim na spot dojedze to minie z 30min a to tylko z ht na takle... xFF czekam na odp. i jezeli tak o o jakies wyjasnienie jak to zrobic.

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

A ja ci doradze zmiane na sroking-a.Jest on szybki w biciu i niemalze na spota dochodiz bez zatrzymywania.Do tego dodam ze nie potrzebuje zadnych skryptow no i łatwy w obsludze:)

Opublikowano

Jak masz kordy po których sie porusza bot, to nie rob ich co 5 metrow tylko np jak możesz to rob co 50 metrów.

Sorrka ale nie wiem jak to ująć. Mam nadzieje że zrozumiesz.

Obrazkowo:

ŹLE

post-22792-1241795114.jpg

DOBRZE

post-22792-1241795131.jpg

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

@up xD

a na serio zmień ag na srokinga lepszy na spotka idze jak byś sam prowadził albo sbot na forum jest crack do niego więc miłego Botowania. :D

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

hmm no wiesz ale ja drogi nie robilem mu xD tylko to co ma w miescie robic... a droge od kogos ze skryptu zajumalem ... i teraz nie wiem jak zrobic ... hmm sa kordy, i w nawiasie (1) moze to cos zmieni??

Opublikowano

Możesz nagrać droge klikając co jakis czas F8 (ofc nagrywaj tak żeby nie zwiesił).

Możesz zrobić też za pomocą agdev.

@down

Przykro mi ale nie pomagam nikomu na gg.

P.S

Ja tak dawno używałem agbota że nawet wątpie żebym ci pomógł.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

rekon a moglbys napisac do mnie na gg bo mam kilka pytan a tutaj to dlugo schodzi odpisywanie xD

2050457

• Dodaj nową pozycję...