Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]Elite sro - Loader

krasda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec chcial bym prosic o czystego loadera do elite sro o ile wgl ktos takie posiada chodzi mi poprostu o szybszy connect o ile tak to zadziala.. bo w przypadku zszc mozna bylo sie wbijac na 5 klijentach naraz i wbijalo sie szybciej ;)

@chodzi mi o to ze jesli odpalisz 5 klijentow to bd mial 5 prob na sekunde do polaczenia sie z serverem co daje wieksza szanse na wbicie ;) a niema magicznego loadera ktora wbija sie szybciej ... pytam o loadera bo chodzi mi o mc ... ;) ta metoda dziala na zszc chce zobaczyc czy tutaj tez da rade .. ?

Opublikowano

Więcej clientów odpalasz bez loadera... poprostu właczasz tyle ile chcesz przez normalnego launchera.

Jeżeli wiem w czym tkwi problem, ZAWSZE Ci pomogę.

Opublikowano

Tak nie potrzebujesz loadera, a pozatym na Esro nie mozna w tym samym cZasie próbować wbić sie na jedno konto z kilku clientów jak to było na sunsro czy zszc

Kiedy na 2 clientach wpiszesz te same pasy i bedziesz sie próbował zalogowac na obu dostaniesz Dc od razu.

Opublikowano

@2x up mi przy włączonym isro nie chciało sie włączyć, musiałem poszukać mc :).

@topic

Nie wiem z czym wy macie problem?....Ja to za 2-3razem wbijam koło 20 w piątek <_< .

Odpal silka, wpisujesz passy i jeżeli wyskakuje Ci kolejka naciskacie cały czas enter.A jak klienta wywali to próbujecie jeszcze raz :).

Opublikowano

Czy to prawda ze jezeli wyskakuje ramka z autologinem i do tego naciskając Enter wbija się szybciej? Bo ja zazwyczaj jak wlacza sie autologin to nic nie robię tylko patrzę na durny pasek jak lata od początku do końca co wiąże się z tym ze nie moge wbic...

Jeżeli wiem w czym tkwi problem, ZAWSZE Ci pomogę.

Opublikowano

Czy to prawda ze jezeli wyskakuje ramka z autologinem i do tego naciskając Enter wbija się szybciej? Bo ja zazwyczaj jak wlacza sie autologin to nic nie robię tylko patrzę na durny pasek jak lata od początku do końca co wiąże się z tym ze nie moge wbic...

to niema znacze mysle ze nawet szybciej ci klijenta scrashuje tylko jezeli chcesz sie szybko wbic i masz dobrego kompa to zrob tak.

1. Odpal 3 klijenty i wlacz connect "ten z paskiem"

2. Wbijaj sie na 4 klijencie tak jak mial bys sie wbic za 1 razem i wylaczaj,wlanczaj silka i tak w kolko, chyba najlepszy sposob na wbijanie

3. Czemu ?? bo w przeciogu 10 sekund oddasz ze 4/5 prob wbicia sie ne server wiadomo ze jak ktos odpali 100 klijentow bo ma takiego kompa to wbije sie jeszcze szybciiej ;)

Opublikowano

Just remove the following line from 'type.txt':

Code:

GameGuard = "SilkroadTH"

the 'type.txt':u can find it in pk2 Media

u need to extract it from there with pk2 tools pk2 editor pk2 extractor

after that u need u put that 'type.txt': back in pk2 media and done..

but after 5-10 minutes u get dc

http://www.elitepvpers.com/forum/sro-...d-testers.html

if i helped u PRES THE THANKS BUTTON

NICK : 2PAC

Server : EliteSro 4

LVL:44

Gildia:Dupczyki

Serdecznie zapraszam do Gildi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...