Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś podać więcej info na temat pisania aimbota do gry 3d?

Chodzi mi o sposób działania, czy programy tego typu zmieniają wartości niektórych zmiennych gry, czy robią to w jakiś inny sposób?

Takie programy pisze się w asmie czy w c++, ew delphi?

Ogólnie prosiłbym o wskazówki co i jak, od czego zacząć. (znam c++ i delphi, w miarę dobrze, asma mniej...)

Opublikowano (edytowane)

piszesz w czym tam chcesz

sporo matematyki przy tym. Na 100% będziesz musiał otworzyć exeka i wydobyć z niego współrzędne potem obliczyć hitbox'a...

ogólnie sporo roboty

Zapytaj t3ix'a bo bodajże on coś takiego ostatnio robił...

@down-widziałem tutorial z takim aim'em co miał 10k lini :) ale strona już nie istnieje tutorial też...

Edytowane przez Assarelliuss

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Dzięki za zainteresowanie ;)

A ma ktoś z was kod źródłowy jakiś aimbotów, np do cs'a, coda?

tak pi*oko ile to lini kodu może być?

Jak się pytasz o gotowy kod to lepiej nie zaczynaj nic w ogóle bo nie uda ci się.

Myślę, że warto znać OpenGL lub DirectX.

A pomóc może ci t3ix i x0Ph <--- zrobił aimbota do cod'a nawet jakieś tutki tam ma.

GrottyCracker22.png
Opublikowano (edytowane)

Pytam o gotowy kod do cs'a/cod'a bo jest masa aimbotow to tych gier i można mniej więcej zobaczyć o co w tym chodzi. Ja chce napisać aima do całkiem innej gry (sorki, nie chce mówić jakiej), dodam że nie ma jeszcze takiego programu do tej gry.

Moja gra jest na DirectX a kieedyś troszkę tego używałem, więc będzie łatwiej.

Ci dwaj panowie pomagają przez PW?

Edytowane przez 0xqqq
Opublikowano

Pytam o gotowy kod do cs'a/cod'a bo jest masa aimbotow to tych gier i można mniej więcej zobaczyć o co w tym chodzi. Ja chce napisać aima do całkiem innej gry (sorki, nie chce mówić jakiej), dodam że nie ma jeszcze takiego programu do tej gry.

Moja gra jest na DirectX a kieedyś troszkę tego używałem, więc będzie łatwiej.

Ci dwaj panowie pomagają przez PW?

A powiesz kiedy ta gra wyszła ??? jak nie dawno to inni cię wyprzedzą.... Gry crackują kilka godzin po premierze więc z hakami nie będzie problemu.

GrottyCracker22.png
Opublikowano (edytowane)

A powiesz kiedy ta gra wyszła ??? jak nie dawno to inni cię wyprzedzą.... Gry crackują kilka godzin po premierze więc z hakami nie będzie problemu.

Ojj daawno, 2003 jak mnie pamięć nie myli...

Ogólnie mało osób w tą gre gra, można powiedzieć że wszyscy się znają. Niedobrze by było jakby ktoś wiedział o istnieniu aimbota, dlatego nie podaje tytułu.

Edytowane przez 0xqqq
Opublikowano

@Assarelliuss

tak 10k lini kodu, z czego 98% to komentarze... może jeszcze 100k?

najprostszego aimbota można napisać w max 100 linijek kodu, głownie matematyka.

Opublikowano

z głowy niektóre rzeczy jest trudno napisać ,ale w pełni popieram @up'a. Jak to sie mówi dajmy mu wędkę

a nie rybę, a więc łapaj haczyk:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Aimbot

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Na wiki nie znalazłem nic czego bym nie wiedział. Rozumiem co macie na myśli z tą wędką, całkowicie to popieram, lepiej kogoś nauczyć niż dać wszystko na tacy. Problem w tym że abym złowił rybkę potrzebuje coś co mnie nauczy w jaki sposób zarzucić wędkę aby złapać tą rybkę którą chce.

PS. Przy uruchamianiu programu ReClass od razu wywala błąd aplikacji. Czegoś mi brakuje w systemie? ( testowałem wersje beta5 i beta7).

Opublikowano (edytowane)

Zacznij od nauki C++ następnie bibliotek graficznych i będziesz wtedy widział jak to zrobić.

Szukanie kodu po necie i bezmyślne wklejanie do IDE jest bez sensowne. W dodatku jak ktoś nie umie/ nie ma o tym pojęcia.

Będziesz miał wakacje. Jak się sprężysz to czyste C++ opanujesz.

Edytowane przez Prime_Bull
GrottyCracker22.png
Opublikowano

Zacznij od nauki C++ następnie bibliotek graficznych i będziesz wtedy widział jak to zrobić.

Szukanie kodu po necie i bezmyślne wklejanie do IDE jest bez sensowne. W dodatku jak ktoś nie umie/ nie ma o tym pojęcia.

Będziesz miał wakacje. Jak się sprężysz to czyste C++ opanujesz.

C++ znam, w directx też programowałem. Wklejanie do ide jest bezsensowne masz racje. Ale przeczytanie takiego kodu i zrozumienie co, jak, gdzie, kiedy i dlaczego tak a nie inaczej, już nie jest takie bezsensowne.

Opublikowano

Jeśli masz taki sposób uczenia się to nie zaszkodzi ci ta stronka wręcz przeciwnie.

To jest ukryta treść, proszę

Jest to taki dodatek do google. Szuka ci kodów źródłowych.

Zajebi*** ? xD

Walnij + jak pomogłem.

GrottyCracker22.png
  • Dodaj nową pozycję...