Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy następcy "quit'a"!

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, czyli (nie)sławnego 100% bezpiecznego logout hacka, to czego szukamy nie musi być może i bezpieczne, ale żeby działało na takiej zasadzie jak komenda quit. Wpisujesz - od razu łączysz się

Dzisiaj po wleceniu we wrota z niewiadomo jakiej przyczyny pojawił mi się błąd z "Połącz Ponownie" i "logout", oczywiście po wciśnięciu Połącz ponownie zaczęła się nowa fala :)

Sam znam między innymi takie sposoby wywalenia tego erroru:

-Wyłączenie WP, kiedy załadowany jest skrypt

-Odłączenie neta

I nie wiem co tam jeszcze .. do poszukiwań!

Może się to okazać pomocne:

http://darkorbit.l3.cdn.bigpoint.net/js/xajax_js/xajax_core.js

Opublikowano

Sa hacki np. antisztil, co robia to DDosem, i uzywam, i nie mam bana, ale trzeba ~30min czekac po logu :(

Opublikowano

a to cienko powinien od razu wywalać z mapy np jak jest duży atak tak jak dziś 4 gości z vru się na mnie ciepło a co taki gościu z lvl 9 i bigboy może im zrobić :D a uri nie zamierzam inwestować :D

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

kiedyś słyszałem o ,, jumpx ,, mogłeś skakać na każdą mape a do tego właśnie logut w 0 sek ale był płatny

Pisze poprawnie po polskiemu.

Opublikowano

Jak ktoś ma plik main.swf z darka kiedy jeszcze działał quit to prześlijcie na PW. Ta komenda została po prostu usunięta z kodu gry, może dało by się ją jakoś przywrócić ale muszę mieć ten plik

Opublikowano

Nie da sie przywrocic, bo nie zostala usunieta z main.swf tylko z konsoli serwera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...