Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich serdecznie zapraszam do pogrania w moją grę:

To jest ukryta treść, proszę

gra ciągle jest w budowie ale postaram się tym zająć jak najszybciej

a więc poszukuje teamu do współpracy ze mną aby jak najszybciej skończyć grę jeżeli znalazły by się osoby chętne do pomocy piszcie w tym temacie.

UWAGA! nie potrzebuje oszustów którzy chcą mi rozwalić grę albo coś

jeszcze raz serdecznie zapraszam:

i zapraszam wszystkich chętnych do pomocy mi.

a i jeszcze jedno jeżeli ktoś zna sie dobrze na grafice to bardzo prosiłbym o pomoc a mianowicie chodzi mi o usunięcie napisu "GryViawww"

link do obrazka:

Edytowane przez adoksz

^^

Opublikowano

1) Dodaj konta testowe

2) Po c**j dajesz gre na serwer jak jeszcze nie jest gotowa :unsure:

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

1) Dodaj konta testowe

2) Po c**j dajesz gre na serwer jak jeszcze nie jest gotowa :unsure:

a wiesz że istnieje coś takiego jak WERSJA BETA ?

^^

Opublikowano

a wiesz że istnieje coś takiego jak WERSJA BETA ?

Tyle, że w "WERSJA BETA" jest zmieniony index (logo, tekst)... A ty pobrałeś i od razu wrzucasz na hosting... Po co Ci płatny silnik jak hosting darmowy? Ugu? Wystarczy, że jedna osoba zgłosi do administracji i masz po grze... I to może będę ja bo nie lubię gier pobranych i od razu wrzuconych... Widzę, że regulaminu ugu się nie czytało ;)

Ps.: "WERSJA BETA" prowadzi się ją najczęściej na localhoście...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

poza tym nazwa "Genix" jest chyba zastrzeżona przez portal "GryViaWWW" chyba że dostałes zgodę.

"Gra" moim zdaniem to mniej niż zero,silnik kupiony za 3-5zł i wrzucony na darmowy host na którym nie można mieć skryptów gier.

Porażka...

Opublikowano

poza tym nazwa "Genix" jest chyba zastrzeżona przez portal "GryViaWWW" chyba że dostałes zgodę.

"Gra" moim zdaniem to mniej niż zero,silnik kupiony za 3-5zł i wrzucony na darmowy host na którym nie można mieć skryptów gier.

Porażka...

Ta nazwa nie jest zastrzeżona i jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. bo za zastrzeżenie nazwy w tamtym roku trzeba było wybulić 20k zł a to nie jest mało. A zgody na takie coś nie potrzebuje on.

To nie jest nawet wersja alpha, tylko może alpha alpha. A co dopiero beta bo to czysty silnik.

Opublikowano (edytowane)

Zawsze to można zgłosić portalowi gryviawww i on oceni.Tak się składa,że byłem już świadkiem awantury gdyż też jeden użytkownik kupił silnik i stworzył grę o takiej samej nazwie a gryviawww miały do tego problem.

Edytowane przez Zabrzecki
Opublikowano

Zawsze to można zgłosić portalowi gryviawww i on oceni.Tak się składa,że byłem już świadkiem awantury gdyż też jeden użytkownik kupił silnik i stworzył grę o takiej samej nazwie a gryviawww miały do tego problem.

Proszę i zgłaszaj to, ale nie zarezowali sobie nazwy produktu, więc o co ci chodzi. Weź go nie strasz.

Opublikowano (edytowane)

Zabrzecki, ta nazwa jest zastrzeżona gdy używam ją w innych silnikach ale na kupionym przeze mnie silniku "Genix" mogę nazwać grę właśnie "Genix". A i nie ważne jest czy kupiłem silnik za 3, 5 czy 50 zł. Nie chcesz to nie graj nie zmuszam cię do tego tylko nie prorokuj w tym temacie bo to bez sensu...

Dzięki hunterola

Edytowane przez adoksz

^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo chętnie pomogę przy grze gdyż znam się na silniku "Genix" i już z niego nie raz korzystałem.

Napiszę do ciebie na czacie twojej gry.

• Dodaj nową pozycję...