Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maple Story.x-world.pl

opru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ruszył nowy silnik gry maple story.x-world.pl Czekam na Wasze opinie i pomysły aby można było go dobrze dopracować

post-54063-1241764574.jpg

Opublikowano

o.0 -Przede wszystkim cofnelo ze 150 lvla do 76 :/

-Wszystkie ilbi wydropione poszly sie j...

-exp zmniejszony (500x lepszy)

-ciagle lagi (moby gina po 5 sekundach)

-brak dropa z mobow FM

-nie otwiera sie okienko "Summoning Rocki" w @multi -> ekwipunek

Opublikowano

Wiec Misiek515 nie daje znaku zycia a jak wszyscy wiedza server ktory teraz jest jest niedopracowany, brakuje paru rzeczy. Jezeli ktos sie zna na javie i mysql oraz chcial by poprowadzic server maple x-world prosze napisac na priv.

Opublikowano
ten serv ssie;p aciek wróć i sie wez za niego ;]

Teraz jest psotawiony serv Acka który ssie....

Opublikowano

~Back.

Wróciłem i będzie nowy serwer, tyle, że musze sobie to i owo przerzucić, dodać itp.

Wezmę się już troche za serwer, egzaminy napisane, teraz zagrożenia ... ale to szczegół, zaliczy się z 1-2 czy 3.

Mam nadzieje, że mnie nie pozabijacie oO.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano
o.O Wraca Aciek czyli będzie pożądny serv mam jednak nadzieje, że będziesz miał czas na to by serv sie mógł rozwijać, a nie stanął w miejscu
Opublikowano

Noob jak masz problemy z tym to wywal to i tyle albo wogóle nie graj na priv.....

Opublikowano

mi tam wszystko dziala, mslalem ze tutaj sa raty 50x exp o.O

nie moge wejsc na konto bo mi pisze ze jest zalogowane :/, moglby ktos cos z tym zrobic?

moj nick w grze to Loxem

Opublikowano
mi tam wszystko dziala, mslalem ze tutaj sa raty 50x exp o.O

nie moge wejsc na konto bo mi pisze ze jest zalogowane :/, moglby ktos cos z tym zrobic?

moj nick w grze to Loxem

Czasami serwer się zawiesza i musze go restartować,dla tego proszę o kontakt.Więcej informacji na stronie maple-story.x-world.pl Za nieudogodnienia przepraszam

Opublikowano

Nie wiem czy to moja wina czy po prostu serwer dalej nie goli ale , zawsze jak włączam maple to jest chwila jak ekran robi sie czarny i po sekundzie wraca do pulpitu

Opublikowano

serwer dziala ? jezeli tak to pod jakim adresem ?

@down

przykry czlowieku link nie dzialal dlatego tak napisalem o.0 ?

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Teraz mam taki sam problem jak Noob~. Naciskam Play, i po włączeniu GG, nic się nie dzieje, ms się nie odpala. Jakieś rozwiązanie ?

Kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem. - Dr. Johnson.

MUTABO X FIGHTERS

Opublikowano

Moze zagram ileż można grać na destiny xD.

Edit.

Pliki podmienione, ale mam MapleStory.exe z DestinyMs i wciąż wchodzi mi do logowania na Destiny. Nie mam Czystego pliku maplestory.exe >.<. Jakieś rozwiązanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...