Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać na dodatku Cataclysm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam grać w WoW'a.

I mam pytanie co zrobić ,aby grać na dodatku Cataclysm? proszę wytłumaczyć co pierw ściągnać itp.

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Legenda
Opublikowano

Iść do sklepu kupić sobie:

WoW: Battle Chest,

WoW: Wrath of The Lich King,

WoW: Cataclysm, aktywujesz konto na battle.net, instalujesz i grasz.

A jak nie chcesz kupować WoW'a tylko grać na prywatnych serwerach to tutaj masz wszystko opisane:

Linki do ściągnięcia:

To jest ukryta treść, proszę

Jak grać:

Opublikowano

up@

Chodzi mi o privy ;D

A mam takie pytanie chciałbym pograć na tym dodatku Cataclysm to musiałym ściągać patch od 2.4.3 po kolei czy od razu 4.0.1?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Legenda
Opublikowano

up@

Chodzi mi o privy ;D

A mam takie pytanie chciałbym pograć na tym dodatku Cataclysm to musiałym ściągać patch od 2.4.3 po kolei czy od razu 4.0.1?

Jak chcesz grać na Cataclysm najnowszy to wystarczy ten jeden ostatni link i potem szukasz serwerów tutaj:

Opublikowano

up@

Tak chce zagrać na Catalysm czyli nie muszę ściągać podstawki,TBC,Wotlk? A możesz mi podać link z kad można ściągnać Catalysm i od razu grac na privach?

Opublikowano

Żeby grać na jakimkolwiek dodatku to musisz mieć wcześniejsze wersje, w przypadku Cata musisz mieć wszystkie wcześniejsze wersje: Classic, TBC, Lich King, aż do Cata. Nie polecam grania na privach wogóle, jak już to na TBC, tam wszystko prawie działa na LK nawet jest pobugowane.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

up@

No dobra rozumie a co z patchami mam pojedyńczo sciągać czy jak?

Legenda
Opublikowano

up@

No dobra rozumie a co z patchami mam pojedyńczo sciągać czy jak?

Ściągaj jak chcesz ważne by wszystkie patche były instalowane w odpowiedniej kolejności.

Opublikowano (edytowane)

up@

Nie jestem taki pojebus ,żeby realne pieniądze na gry wydawać.

Pau@

A z kąd pobrać patche?I mam jeszcze pytanie czy wogóle opłaca się grać na dodatku Cata bo podobno Wotlk jest lepszy?

Edytowane przez DawajPlus

Opublikowano

@up

Wiesz tym mogles obrazic tych ludzi z forum ktorzy graja na globalu i rowniez mnie.

Nie pasuje ci ze ktos gra na globalu ? 30zl duzo ? sprzedac postac za 500zl lub wiecej i masz na + :)

Zastanow sie co piszesz.

Bym sie zastanowil kto tu jest "pojebusem" :)

Patche masz tutaj :

Klik - Wystarczylo wbic na glowna

Nie kompletne ale sa.

-

Opublikowano

Więc jeśli chcesz grać na privie na wersji która aktualnie jest najnowsza nie wliczając PTR czyli 4.0.1 to masz w folderze wowa plik o wdzięcznej nazwie launcher.exe, walnij go i wystarczy czekać, oczywiście jeśli chcesz na 4.0.6 to sprawdzaj wersję gry co jakiś czas i w odpowiednim momencie zastopuj.

Opublikowano (edytowane)

up@2

A huj mnie to obchodzi myślisz ,że nie mam kasy na co wydawać.

up@

Thx leci +

A mam jeszcze jedno pytanie znacie najpopularniejszy server na Wotlku? Tak ,żeby grało do 1 tyś ludzi grało

Edytowane przez DawajPlus

Opublikowano

up@

A zapodałbyś toplistę polskich serwerów pod Wotlk?

Opublikowano

@DawajPlus

Nie spinaj tak :)

Chcesz graj na priv ale lepsza atmosfera jest na globalu , ci co grali to weidza.

Nie chcialem wydawac kasy ale wciagnal mnie Trial i juz :)

Dalem ci w linku wyzej patche.

I jakbys mogl to nie musisz klnac , nie jestes w ten sposob grozny ^^

Pozdrawiam

-

Opublikowano

A ja powiem tak, nie sugeruj się podpowiedziami osób na górze, jak chcesz kurwa do chuja znaleźć serwer wchodzisz do kurwy nedzy na google i piszesz wow serwer xxx gdzie xxx to nazwa patcha na którym chcesz grać.