Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Ukradziono mi konto.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all niedawno kupiłem sobie gre CoD:BO... okej gram 2 dni ..... na 3 dzień chcę sie zalogowac i wyskakuje, że niepoprawne hasło. Mam pudełko z grą, gazetkę z CD-KEY.

I Do was pytanie co moge z tym zrobić ???.

12994o.gif

sygnamiastomoje.jpg1ecf184d279c4b2cb5b8d338ac7a5d92.0.gif

Moje postacie :

S10 GROMO - Woj body 49 lv ON

Zbieram +'eczki >>>

Drophack 2011 ! >> http://sk9.pl/5bbdfc

Opublikowano

daj ze zapomniales hasla i tam jakos wyszukaj opcje ze znasz swoj cdkey i aby podac go

wtedy dasz i tam powinno pisac all

6rlpEiq.gif

Opublikowano

sposob 1

ja mowie z pamieci

znajdz na stronce lub w programie 'zapomnialem hasla'

juz robilem podobne ale na e-mail moj

i widzialem tam opcje aby -wpisac swoj cdkey

albo 2

zrob nowe konto i daj aktuwyj produkt steam czy cos takiego i wpisz ten cdkey powinno byc napisane

jak cos nie pisac ze zle bo ja nie pamietam tego i mowie z pamieci

6rlpEiq.gif

Opublikowano (edytowane)

Mnie też ukradli konto na steam ea gmail,ale jeśli idzie o steam to założyłem drugie konto i z niego wysłałem wiadomość była opcja do wyboru czego ma dotyczyć pomoc,napisałem krótką notatkę że ktoś ukradł mi konto wybrałem oczywiście opcję kradzieży podałem nick i hasło adres emila oraz skan gry,bodaj po 2 dniach znowu cieszyłem się swoimi grami.

Edytowane przez flashplayerpl
Opublikowano (edytowane)

Z tego co wiem ważne jest aby załączyć w piśmie zdjęcie swojego cd-keya..

A ogólnie ostatnio coraz częściej widzę na allegro aukcje z używanymi właśnie takimi fotkami z kodami... ktoś kupi wyśle powie że to jego konto komuś zablokują jego kupione konto a złodziej cieszy się swoim odzyskanym kontem... zakładam nawet że sprzedają to osoby które sprzedają normalnie gre w normalych cenach z takimi fotkami a potem dorabiają sobie sprzedając te kody ponownie..... :/

np:

http://allegro.pl/cod-7-call-of-duty-7-black-ops-klucz-steam-sms-i1652596055.html

http://allegro.pl/call-of-duty-black-ops-cd-key-klucz-cod-7-sms-i1652598177.html

z opisu nie wynika poco to jest w zasadzie ale wiadomo poco :/

Edytowane przez gadacz
Opublikowano

Racja napisz do pomocy technicznej na steam. Napisz ze ukradli ci konto podasz im cd keya aale najlepiej jak zobisz jego zdjęcie. Góra po dniu otrzymasz na maila hasło i będziesz mógł się zalogowac ale zmien hasło po logowaniu. Mi ukradli konto w MW 2 3 miesiące po premierze, odzyskalem dopiero w tym roku jakoś miesiąc temu i wszystko gra :)

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano (edytowane)

pytanie

kto dal mi plusa? i za co

EDIT

nawet sie nie przyzna...

Edytowane przez dr124

6rlpEiq.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...