Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]server minecraft 1.6.6 surwiwal [Hamachi]

Manmanmanman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mój server minecraft bedzie działał na wersji 1.8 i 1.8

ip servera:5.166.34.159

ip hamahi:erver dla wszystkich 123.123.123 , linarman , linarman1 , linarman2 , linarman3.

haslo hamahi:brak

prosze niech ktoś dołączy ja jestem czasami off ale to nie znaczy ze server zamknięty server jest w fazie ubtejtingu jak ktoś będzie n hamahi ja to zauwarze i niech napisze to włącze server. a tak przy okazji ten gościu ktury prowadzi tu temat to go niema na severze więc pozdrawiam.

sever on w godzinach:

prawie zawsze:22:30-24:00

niezawsze:18:00-19:00

(server off do odwolania planowany termin startu servera 5-10 czerwca)

(szukam kogoś zaufanego żęby mi pomagał obsługiwać server to znaczy dałbym mu admina i w grze by mi pomagał i oczywiście budowniczego)

(jeśli ktoś chce zostać tym takzwanym zastempcom admina (jak ja go bende nazywał jego zadaniem będzie dawać ludziom pola do budowy oraz za mojązgodą organizacja turniei i pewnie inne rzeczy tak jak ja ale to wszyscy wiedzą) i budowniczego terz poszukuje morzna być tym i tym jak ktośchce to nazywam prosze pisać na pw)

uwaga zastempca admina juz sie znalazl jesli ktos ma duze doswiadczenie w byciu adminem niech napisze jakie ma doswiadczenie i wtedy zdecyduje

Opublikowano

Ja mam swój własny nowy serwer Minecraft-a przez Hamachi... Zapraszam graczy do wspólnej gry :)

Wersja : 1.6.6

Id sieci : Nowy Świat 1

Hasło : 123

Ip : 5.82.64.63

Zapraszam :)

Opublikowano

Witam chętnie bym zagrał na servier

hamahi już jest pełne

a kiedy będzie on bo już. Bo jest 5 czerwca

mój nick to TreCk

Opublikowano

juz jest on teraz i na nowych zasadach już niejest taki surwiwal jak wcześniej

teraz idziesz do jednego z 2 zamków i się w jednym zatrudniasz i np. zostajesz rycerzem i musisz bronić zakmumożesz być terz naprzykład łucznikiem albo kimś tam i zarabiesz za to waluty czyli slime balle i wtedy morzesz zobie kupić teran na zamek lub miejsce na domek

i teraz właśnie natym sie skupia

a jochny:) wiesz co ci powiem że to jest temet do zaprezentowania mojego servera i nieprezentuj tu swojego pozdrawiam :D

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...