Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zaprezentować wam moje let's play pod rożną nazwą mam 3 odcinki stare z moim kolegą , i kilka nowych , aktualnie robie let's play w minecraft troche inni niż wszyscy i oczekuje wciąz na zbiórkę 500 subów aby móc robić dłuższe filmy :), wtedy zajmię się innymi grami które mi przyjdą do gustu :D dlatego też proszę o wsparcie i wyrażanie komentarzy.

P.S Gramy bez potworów jako że jesteśmy bardziej budowniczymi niż surviwalowcami dlatego też proszę nie pisać commentów w stylu "dlaczego na peacefull" , banować hejeterów ! ^^

Oto mój kanał youtube : http://www.youtube.com/user/kalin98?feature=mhee

Opublikowano

Musicie popracować nad udźwiękowieniem - to na pewno :P. Żeby usłyszeć Ciebie, trzeba niekiedy podgłaśniać, a przez to głos Twojego kolegi staje się zbyt głośny i to komplikuje nieco sprawę :P.

Opublikowano

Tak jak kolega mówi.Trochę słabo cię słychać oraz nie lubię jak kamyk mówi do ciebie chłopcze z kamerą :D.Ogólnie wszystko jest okej.

@Offtopic

400 post :)

Weteran
Opublikowano

Coś mi tu nie pasuje. Ach tak wiem co to. Ten napis w lewym górnym rogu (Unlicensed Copy). - nie spodziewaj się wielu widzów.

@Down

To mineshafter ;o

1339226679-U337649.jpg