Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja mam taki problem? po ostatniej inspekcji zauważyłem, że niemal wszystkie moje itemy mają mniejsze staty, niż przed wprowadzeniem D12.

Opublikowano

Pewnie jest to przez to,że zostały dodane itemy 12dg i zostały obniżone staty itemów na niższe degree.Pewnie dlatego żeby 12dg miało unikalne dmg ;]

Opublikowano

Mam rozumieć, że statystyki zostały zbalansowane? Przykładowo crt. w danym itemie wynosił 10 (co stanowiło 90%), a crt. 9 w tym samym itemie miał 80%, to teraz crt. 9 będzie wynosił 85% bo (zakładam), obniżono maksymalną wartość statystyk (w przypadku crt. o 1).

A prościej: jeśli ktoś miał 14 crt. i wynosiło to 100%, to teraz będzie mieć 13, co też będzie wynosiło 100%, zgadza się?

Opublikowano

Z tego co wnioskuję to poprzednikowi chodziło raczej o phy/mag dmg. a nie o crit :)

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

Opublikowano

Z tego co wnioskuję to poprzednikowi chodziło raczej o phy/mag dmg. a nie o crit :)

Większość statystyk, poza blue, uległa zmianie, choć nie dotyczy to chyba wszystkich broni.

W sumie nie zawadziłoby napisać zapytanie do JM, ale czy oni w ogóle odpiszą?