Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o przedmioty z Bingo

Artursi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was mam takie pytanie czy znikna mi itemki z tego eventu Bingo jezeli sa w Inboxie ?

Dzisiaj wylosowalem te kd/r w bonusie czy jakos tak i automatycznie mi sie wyswietlilo w Inboxie to i teraz jak tego nie aktywuje to mi zniknie ? czy moze lezec sobie tak dlugo az tego nie aktywuje i chodzi mi o wsyzstkie przedmioty z tego eventu bronie

bonusy itp dam + czy - to jak woli ;)

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano (edytowane)

Witam Was mam takie pytanie czy znikna mi itemki z tego eventu Bingo jezeli sa w Inboxie ?

Dzisiaj wylosowalem te kd/r w bonusie czy jakos tak i automatycznie mi sie wyswietlilo w Inboxie to i teraz jak tego nie aktywuje to mi zniknie ? czy moze lezec sobie tak dlugo az tego nie aktywuje i chodzi mi o wsyzstkie przedmioty z tego eventu bronie

bonusy itp dam + czy - to jak woli ;)

Przedmioty z bingo nigdy nie znikają z inbox, nie ważne czy wylosujesz kolejny taki sam przedmiot i tak trafi do inboxa, po prostu jeśli masz tam przedmiot na 7dni , a wylosujesz kolejny taki sam na 7dni centralnie przedmiot z wrasta do 14dni. Przedmiot po 14dniach nie zniknie jeśli jest w inbox, jeśli trafi do twojego ekwipunku logiczne zniknie po 14dniach. Pamiętaj przedmiot z bingo w inbox możesz trzymać nawet 200lat.

Edytowane przez SIRPEANUTS

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Przedmioty z bingo nigdy nie znikają z inbox, nie ważne czy wylosujesz kolejny taki sam przedmiot i tak trafi do inboxa, po prostu jeśli masz tam przedmiot na 7dni , a wylosujesz kolejny taki sam na 7dni centralnie przedmiot z wrasta do 14dni. Przedmiot po 14dniach nie zniknie jeśli jest w inbox, jeśli trafi do twojego ekwipunku logiczne zniknie po 14dniach. Pamiętaj przedmiot z bingo w inbox możesz trzymać nawet 200lat.

Nie ogarniasz tej gry jak widzę..

Przedmioty z bingo przeniesione do inboxa znikają po 3 dniach(wszystkie),

oprócz tych które w obecnym evencie wylosujesz z transport lockera..

po prostu jeśli masz tam przedmiot na 7dni , a wylosujesz kolejny taki sam na 7dni centralnie przedmiot z wrasta do 14dni

i tu znowu się mylisz,masz wtedy po prostu 2 przedmioty na 7 dni które leżą w inboxie,

na przyszłość nie dawaj komuś rad jeśli nie znasz się na czymś w 100%..

Opublikowano (edytowane)

Nie ogarniasz tej gry jak widzę..

Przedmioty z bingo przeniesione do inboxa znikają po 3 dniach(wszystkie),

oprócz tych które w obecnym evencie wylosujesz z transport lockera..

i tu znowu się mylisz,masz wtedy po prostu 2 przedmioty na 7 dni które leżą w inboxie,

na przyszłość nie dawaj komuś rad jeśli nie znasz się na czymś w 100%..

Hymm... Miałem przedmiot z bingo chyba z 11dni... Więc sam nie wiem co ty mówisz. Z dniami masz racje, lecz jak trafia do ekwipunku masz na 14dni ;] ( Jeśli dwie są po 7 )

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Hymm... Miałem przedmiot z bingo chyba z 11dni... Więc sam nie wiem co ty mówisz. Z dniami masz racje, lecz jak trafia do ekwipunku masz na 14dni ;] ( Jeśli dwie są po 7 )

O matko..

I tłumacz tu dziecku...

Po pierwsze primo :

teraz mówisz ze miałeś go aż 11 dni o_0(przecież według ciebie ma nie znikać),

Secundo :

uświadomię cie dlaczego nie uciekł z twojego inboxa; otóż prawdopodobnie wylosowałeś go z "myst n" która była dostępna w poprzednim evencie..

btw. nie zrozumiałeś pytania autora tematu..

Opublikowano (edytowane)

O matko..

I tłumacz tu dziecku...

Po pierwsze primo :

teraz mówisz ze miałeś go aż 11 dni o_0(przecież według ciebie ma nie znikać),

Secundo :

uświadomię cie dlaczego nie uciekł z twojego inboxa; otóż prawdopodobnie wylosowałeś go z "myst n" która była dostępna w poprzednim evencie..

btw. nie zrozumiałeś pytania autora tematu..

Woow! 11dni w inbox, trudne... Chyba potem wypakowałem go do ekwipunku, tłumaczyć dzieciakowi :>

Aj tam nie będę się kłócić z nieogarniętym dzieciakiem... Sam kiedyś zobaczysz ;]

Bingo to inna kwestia, bingo jak i lvl up ( Dostajesz np. broń i jest ciągle w inbox. Jeśli giffniesz jakaś broń komuś a ten ktoś wylosuje jakaś inna broń to ta giffnięta bron znika a wylosowana się pojawia, w inbox. Pozdrawiam ;)

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

wy się nie kłóćcie tylko mi pomóżcie bo ja dalej nie wiem czy znikają czy nie... jeden pisze tak a drugi nie ...

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

Bronie z eventu [bingo] w inboxie nie znikną ci mozesz je wykorzystać kiedy chcesz .

Natomiast jak masz te same bron i znowu ci dojdzie taka sama to automatycznie przedłuża ci się ona

Opublikowano

Bronie z eventu [bingo] w inboxie nie znikną ci mozesz je wykorzystać kiedy chcesz .

Natomiast jak masz te same bron i znowu ci dojdzie taka sama to automatycznie przedłuża ci się ona

Cała prawda, dobrze mówisz. Właśnie pytałem się kolegi, no bo kłótnia z '' hogan '' do niczego nie dojdzie. Kolega ma racje, trzymaj się tej kwestii. Ja ci mówie przedmiot nie zniknie, jeśli będą takie same dwa przedmioty przedłużają się ( Np. AK47 7Dni kolejny AK47 7DNI = 14DNI ) ( Exp pass 250 kolejne 250 = 500 sztuk ) Co innego jest z gifaniem a co innego z kupnem. Ale z bingo jest tak jak kolega wojtek542 pisze.

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Cała prawda, dobrze mówisz. Właśnie pytałem się kolegi, no bo kłótnia z '' hogan '' do niczego nie dojdzie. Kolega ma racje, trzymaj się tej kwestii. Ja ci mówie przedmiot nie zniknie, jeśli będą takie same dwa przedmioty przedłużają się ( Np. AK47 7Dni kolejny AK47 7DNI = 14DNI ) ( Exp pass 250 kolejne 250 = 500 sztuk ) Co innego jest z gifaniem a co innego z kupnem. Ale z bingo jest tak jak kolega wojtek542 pisze.

90148065.png

Kiedy otrzymamy nagrody i je aktywujemy to kiedy znikną?

-nagrody z bingo lub bonusy zostaną przenieśione do twojego inboxa.

Tak szybko jak się zalogujesz zostanie ustalona data zniknięcia przedniotów.

Musisz aktywować nagrody w przeciągu trzech dni albo po prostu zostaną

usunięte z twojego inboxa

chyba nie muszę nic więcej dodawać,a tych panów up proszę o nie udzielanie bezsensownych rad..

@edit

co do broni również się nie zgodzę,nie będzie żadnego "przedłużania",w inboxie będzie leżeć np. 2x P90TR na 1 dzień..

Jeśli giffniesz jakaś broń komuś a ten ktoś wylosuje jakaś inna broń to ta giffnięta bron znika a wylosowana się pojawia, w inbox

"kończ waść wstydu oszczędź"..

Specjalista
Opublikowano

ale wy płaczecie..

zobacz czy nad itemkiem pisze EXPIRIES i data (to jest data w której ten item znika), jeżeli tego nie ma to nie zniknie

ale wydaje mi się że mamy tylko 3 dni na aktywowanie tego z inboxa, inaczej zniknie bezpowrotnie

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...