Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, ostatnio uzbierałem 1350 IP i teraz pojawia się problem ...

Zastanawiałem się nad trzema postaciami :

Fiddlestick

Sion (OP za tak niską cenę ...)

Singed

I problem nr 2.

Ostatnio po wbiciu 13 lvl kasa mi idzie coraz wolniej (Co-Op), i czy na PvP szła by szybciej (tzw. więcej ;] ).

@EDIT

Nom, wiem że lepiej kupić norm. a nie taką która mi się znudzi po 2H, ale teraz Maw'em gram i powiem że w 10 minut miałem good like + FB :D

Edytowane przez Ederen
Opublikowano

Witam, ostatnio uzbierałem 1350 IP i teraz pojawia się problem ...

Zastanawiałem się nad trzema postaciami :

Fiddlestick

Sion (OP za tak niską cenę ...)

Singed

I problem nr 2.

Ostatnio po wbiciu 13 lvl kasa mi idzie coraz wolniej (Co-Op), i czy na PvP szła by szybciej (tzw. więcej ;] ).

Nr 1.

Jeżeli o zbieranie PZ (punktów zasług) wybierz postac która nie znudzi ci się w graniu do uzbierania lub nie kupuj wcale co tydzień masz świetne postacie

Problem nr 2.

Oczywistym jest że za match(normal) dostaniesz więcej niż za Co-Op

Grasz?

Opublikowano

Sion NIE JEST OP. Według niektórych low elo op jest np. Eve czy trynda na 5vs5. Jest to mylne przekonanie.

Fiddle - nie widziałem po nerfie, useless?

Singed - Jedna z najlepszych postaci na 3vs3. Na 5vs5 też nie idzie dużo gorzej.

Opublikowano

@UP

Sion jest OP! Kiedy to zrozumiesz? W long game przy dobrym builidzie jest nie do zaj***ia.

Fiddel - gówno (mam i wgl nie gram bo taki lamer że masakra)

Polecam mastera, Veigara, Annie i trynde(jak ogarniesz to jest dobra)

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Leci Ci słabiej bo do 10lvla na co opach leci full expa i ip, na normalach lepiej zarobisz.

SION NIE JEST OP, czemu myślisz że jest OP? Jak nie do zajebania? Hah, funny.

Polecam Siona, który nie jest OP.

Opublikowano

@UP

Sion jest OP! Kiedy to zrozumiesz? W long game przy dobrym builidzie jest nie do zaj***ia.

Fiddel - gówno (mam i wgl nie gram bo taki lamer że masakra)

Polecam mastera, Veigara, Annie i trynde(jak ogarniesz to jest dobra)

Wypowiadam się o nim pierwszy raz. Gratuluję składni posta.

Op to był xin po wyjściu ale nie sion. Ignite - sion żegna się z healem, m.res - sion żegna się z damage, stun/exhaust - sion żegna się z życiem. Nafeedowany Sion jest OPE - sposób na niego? Nie nafeedować go!

Opublikowano

@up

Widziałeś kiedyś siona który w 40-50 min ma słabe staty (oczywiście chodzi mi o lepszych graczy a nie przedział 1-5)

Po 1 ma przelicznik w 2 czarach 1:1AP. I to w bardzo dobrych, takich jak shield i stun. Dodatkowo ma pasywa(bodajże +65) i ulti którym często się ratuje.

+ to iż ma bez itemków bardzo dużo życia jak na castera. Ta postać po ogarnięciu jest po prostu znakomita i prawie niezniszczalna.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

@up

Widziałeś kiedyś siona który w 40-50 min ma słabe staty (oczywiście chodzi mi o lepszych graczy a nie przedział 1-5)

Po 1 ma przelicznik w 2 czarach 1:1AP. I to w bardzo dobrych, takich jak shield i stun. Dodatkowo ma pasywa(bodajże +65) i ulti którym często się ratuje.

+ to iż ma bez itemków bardzo dużo życia jak na castera. Ta postać po ogarnięciu jest po prostu znakomita i prawie niezniszczalna.

To że sion jest budowany pod ap nie znaczy że jest casterem. Tak widziałem i siona ze statami 2-10-14 na normal game. Lepsi gracze to i z trynda na 5vs5 zrobią w 20 min penta killa i skończą grę.

Opublikowano

Dobra, poproszę o zamknięcie bo nie ogarniam spamu :D

Osobiście kupiłem Sion'a i teraz myślę nad Tryndem.

Sion jest nawet... ale nie ogarniam nim jak jeszcze więc pogram z 2 dni na Co-Op .

Opublikowano (edytowane)

@up

Wybacz, ale on ma tylko 2 skille ofensywne pod AP, jak z tym sobie nie radzisz to kup banshee i będzie w połowie bezbronny, jak jeszcze narzekasz to kup QSS na jego stuna, Siona zbyt łatwo skontrować. Tarczy łatwo uniknąć (nie chodzi mi że sobie odejdziesz jak wybucha ofc), a stun to patrz wyżej. Skoro jego health sprawia tobie problem to graj sobie Kogami, Malzaharami albo kupuj madredy czy deathfire, jeżeli ulti sprawia tobie problem to co za problem jest kupić executor albo wziąść ignite? Sion nigdy nie będzie OP.

@edit

Sry za spam ale musiałem to napisać

Edytowane przez Faqz
Opublikowano

za 1350 jest epicki dps taki jak TF ew mozesz kupic tansze postacie np ashe ktora ma fajne skille.

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)