Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AT - I][GT] GraciiiiPowrót vs. Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rodzaj: Sygnatura,

Temat: Dowolny,

Typ: Grafika rastrowa,

Dodatkowe informacje: brak.

[Premade]: Nie,

Tekst: Dowolnie,

Wymiary: max. 800x200 lub 400x750, min. 300x140 lub 270x530,

Termin składania prac: 04.06.2011r.

Termin głosowania na nadesłane prace: 06.06.2011r.

Chcecie szybko skończyć? Nie zwlekajcie z oddawaniem prac :P. Wszystkie głosy w terminie z poprzedniego pojedynku przechodzą tutaj!

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Dla mnie to bez sensu. Powinni obaj przejść bo tak to do Bożego Narodzenia ten turniej się nie skończy.

Niedługo wakacje ludzie będą wyjeżdżając, ja tez mam sesję egzaminacyjną i nie będę mieć czasu na ten turniej więc, przedłużanie go jest bezsensowne.

W Finale będą trzy osoby jeżeli Graci lub Kronk przejdą dalej i co? Jedna osoba przechodzi bez walki?

Dlatego najlepiej zrobić by oboje przeszli, dzięki temu w finale będzie parzysta ilość osób jak i nie będzie się przedłużało tego turnieju w nieskończoność...

Edit:I tak już trwa prawie 3 tygodnie a to dopiero 2 runda...

Opublikowano

Omg.

Po co dogrywka? Nie można poczekać, aż ktoś jeszcze oceni?

@Wredna.

Co Ty w ogóle piszesz? Oboje przejść? Proszę Cię.

Dla mnie to już jest całkiem bez sensu.

@Top.

No i co z tego, że trwa 3 tyg.? Myślałeś, że ile to będzie trwać? Bez przesady.

Opublikowano

Prace były na takim samym poziomie, więc remis jest słuszny. Niech obaj przejdą, w finale przynajmniej będzie parzysta liczba osób :D

Zgadzam się z Wredną.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

@Top.

No i co z tego, że trwa 3 tyg.? Myślałeś, że ile to będzie trwać? Bez przesady.

Weź pod uwagę ,że tutaj tak naprawdę w tym konkursie 90% głosów pisanych jest kilka godzin-dzień po rozpoczęciu pojedynku. A później to tylko jakieś newbie dopisują coś od siebie myśląc ,ze sobie nabija posta i spotkają się rozczarowaniem widząc ,ze tych postów w tym dziale nie zalicza.

Samo czekanie 3-4 dni aż ktoś odda pracę jest męczące a później jeszcze 5 dni na głosowanie, łącznie ponad tydzień.

Jednym słowem turniej trwać będzie ponad dwa tygodnie przy liczbie uczestników...hmmm 6..,5 jeżeli nie uznacie remisu Kronka i Gracjana.

tydzień teraz na głosowanie w tym pojedynku, później 3-4 dni na czekanie na pracę w rundzie trzeciej, 5 dni głosowania,przechodzą 3 osoby

następnie znów termin składania prac 3 dni, głosowanie 5 czyli 6+3+5+3+5= 22 (opcjonalnie). jednym słowem ponad trzy tygodnie.

Gdyby tutaj jeszcze głosy były na kilka stron to rozumiem... Ale użytkownicy mają w dupie ten turniej i tylko w sumie osoby wypowiadające się w FA głosują systematycznie w każdym pojedynku.

Opublikowano

Ale dlaczego to Graciiii i Kronk mają przejść do następnej rundy?

Niech przejdzie jeden i dalej się coś wymyśli. Każdy miał swój pojedynek i każdy musiał coś zrobić.

Jednym słowem turniej trwać będzie ponad dwa tygodnie przy liczbie uczestników...hmmm 6..,5 jeżeli nie uznacie remisu Kronka i Gracjana.

tydzień teraz na głosowanie w tym pojedynku, później 3-4 dni na czekanie na pracę w rundzie trzeciej, 5 dni głosowania,przechodzą 3 osoby

następnie znów termin składania prac 3 dni, głosowanie 5 czyli 6+3+5+3+5= 22 (opcjonalnie). jednym słowem ponad trzy tygodnie.

To teraz zapytam po co w ogóle bierzesz udział w konkursie jeżeli potem płaczesz, że za długo to trwa? Jesteś śmieszna.

Niech dalej przejdzie Graciii, a ja się skupie na finale DT.

Kronk poprosił i tak niech będzie, to jego decyzja.

.

Opublikowano

Ale dlaczego to Graciiii i Kronk mają przejść do następnej rundy?

Niech przejdzie jeden i dalej się coś wymyśli. Każdy miał swój pojedynek i każdy musiał coś zrobić.

To teraz zapytam po co w ogóle bierzesz udział w konkursie jeżeli potem płaczesz, że za długo to trwa? Jesteś śmieszna.

Kronk poprosił i tak niech będzie, to jego decyzja.

Niech i tak się stanie. Pracę oddał Graciiii- przepraszam Cię oczywiście za to, że jednak nic z tego nie wyszło:

44825267277663586789.png

Gratulacje.

Ps. Każdy porządny turniej, gdzie jest dużo osób tyle trwa- chyba, że chcecie abym Wam dawał 1 dzień na oddanie prac + 1 dzień na głosowanie. Sam wyjeżdżam na 2/3 tygodnie i będę musiał zapewne wstrzymać turniej, a przy tym i wy sobie odpoczniecie.

@Wojtas

Wiem, że nie znosisz wszystkich i wszystkiego, ale proszę Cię- nie masz nic ważnego do napisania: nie pisz.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Trwają przygotowania do drugiej części AT. Temat zostaje przeniesiony do archiwum.

poniewieramy się czlowieku                      

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...