Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Wszystko o GamersFirst.

^.^o0o^.^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dzisiaj robię Tutorial na temat G1[GamersFirst] czyli firmie dzięki której gracie w Warrock.

Więc przejdźmy od razu do rzeczy ; >.

Co to G1.?

G1 to angielska firma znana pod przydomkiem K2 Network które udostępnia graczom z całego świata grę War Rock.

G1 posiada wersję International, więc gracze z każdego zakątka świata mogą w nią grać.

G1 to także wirtualna waluta którą możemy zakupić za realne pieniądze. Za walutę G1 możemy kupować urozmaiconego Bronie oraz wspomagacze do gry.

Tyle o G1... przejdźmy do rzeczy poważniejszych ;].

Poszukajcie w prawym górnym rogu strony zakładki JOIN NOW!

joinnowv.png

Następnie wyświetli wam się taki formularz :

formularzv.png

Pokażę jak go wypełnić :

formularz2.png

1.Podajemy email (Koniecznie Działający !)

2. Podajemy Password (Jak najtrudniejszy)

3. Przepisujemy Password który daliśmy wyżej.

4. Koniecznie prawdziwą, najlepiej własną. Może przydać się do odzyskiwania hasła.

5. Podajemy Gamer ID (Najlepiej najłatwiej rozpoznawalny dla nas.)

6. Nickname (Według swojego upodobania)

7. Przepisujemy dokładnie kod.

8. Akceptujemy Regulamin.

9. Tworzymy konto.

To na tyle co do Rejestracji, przejdźmy do dodawania konta do Warrock'a.

Dodawanie Konta :

Po zalogowaniu klikamy Profile, następnie Add Game Account. Wybieramy Create New Account i klikamy na obrazek Warrock'a. Następnie wypełniamy Gamer ID, Nickname i przepisujemy kod. Klikamy Create New Account i mamy dodane konto ;>

Proszę Screeny :

profileub.png

addxk.png

cna.png

cna1.png

Download :

To chyba najprostsza czynność w tym poradniku więc nie będę się opisywał :> wszystko na screenach.

downloadwo.png

download2.png

Aktywowanie Kodu esn, promocode.

Klikamy w Reedem Code.

redeem.png

A więc gdy klikniemy w Redeem Code, interesują nas 2 zakładki, Code i ESN są pokazane na screenach.

Zakładka Code służy do aktywacji kodów gift na premium lub na promocode na różne bronie, dinary.

Natomiast Zakładka ESN służy do aktywacji G1Credits lub Premium za pomocą kodu ESN.

esncode.png

W środku klikamy, wpisujemy nasz kod i aktywujemy go.

Zmiana hasła :

Wchodzimy w nasz profil, następnie klikamy kolo Password edit.

editk.png

Następnie po kliknięciu przepisujemy kod, i kliamy Reset Password.

reseta.png

Następną czynnością jest wejście na maila i kliknięcie w odnośnik które podało nam G1.

changei.png

Wpisujemy hasło, następnie powtarzamy czynność i klikamy Change Password.

zmienione.png

Hasło zmienione !.

Jak założyć Clan ?

Wchodzimy w Zakładkę Clans i klikamy na swój nick, na którym chcemy założyć Clan.

clanhb.png

Tutaj powinna wam się pokazać zakładka Create Clan; potrzebne premium, dajecie Clan Name,Clan Tag, wybieracie Zdjęcie Clanu i tworzycie.

createm.png

Sorki że Clan tak mało opisany, ale nie mam premium.. Jak zakupię zaktualizuje, mam nadzieje że skumacie ocb z klanem :>.

To wszystko w tym Tutorialu, dziękuje za wejście. Mam nadzieje że komuś pomogło. Pozdrawiam.

@Edit sorki, ale niechcący zrobiłem temat w połowie pracy. Jutro dodam jak zrobić klan, aktywować kod i zmienić hasło. - zrobione.

Opublikowano

No chyba lepiej zrobić 1 temat w którym będą wszystkie rzeczy przydatne niż 5 osobno? nie uważasz? ps dodam jeszcze download ; >.

@Edit i mój temat jest aktualniejszy... np teraz przy rejestracji nie ma odpowiedzi :> istotna jest data urodzenia.

Opublikowano

Hmm...no ja poczekam do jutra jak to w calosci będzie wygladac :] na razie jest spoko. +ik leci.

no fakt. lepszy jest 1 temat w którym jest więcej rzeczy choć zależy też jakiej jakości jest ten temat :]

snikersproject1.png
Opublikowano

Wszystko zrobione.

Dodano.

Clan.

Download.

Aktywowanie kodu.

Zmiana hasła.

Razem poradnik zawiera.

Rejestracja.

Dodawanie konta.

Download.

Aktywowanie kodu.

Zmiana hasła.

Clan.

Mam nadzieje że komuś pomogłem.

Minusujcie sobie, mnie to nie rusza. Zrobiłem poradnik dla pomocy a nie +, możecie dawać - jeżeli jesteście neosami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

no i oco ta rywalizacja? nie potraficie sobie pomóc jeden drugiemu ? tylko " a ja zrobilem lepiej bo dalem to a ty nie" ?

nie podoba mi sie takie zachowanie powinniście sobie pomagać zamiast wypominać.

Odrazu mowie zobacze tu kłótnie albo jakies flamewar i nie skończy sie to dobrze prosze sobie na PW załatwiać bo juz widze co sie zaczyna.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki za otwarcie.

Mówicie po co to komu? a nieraz niektórzy zadają pytania co i jak z nową zmianą hasła? tutaj jest odpowiedź, czy nawet jak zrobić klan? też jest odpowiedź, jak zarejestrować się to może i mało przydatne, ale komuś może się przydać. Jest także aktywacja kodu, a nawet dodawanie konta; to też może sprawiać trudność.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...