Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Batlefield vs Call of Duty Vs Medal of honor

viper1924

CoD czy BC 2 ??   

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która gra przypad?a ci do gustu ???

• Battlefield: Bad Company 2
      18
    • Call of duty od MW1 do Black Ops
      34
    • Medal of honor 2010
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kampania w Black Opsie nie wciaga, natomiast w MoH 2010 wg mnie jest całkowicie inaczej i to kampania stanowi siłę, no ale trzeba zrozumieć tą grę,i pominąć jej błędy.

238626.jpg]
Opublikowano

Jesli chodzi o multi to CoD MW2 grac mozna dniami i sie nie nudzi :D

A zabawa przednia duzo mapek mozna sie fajnie bawic i zawsze duzo graczy wiec nie trzeba sie martwic czy sie dostaniemy do jakiegos dm czy np: free for all :> ogolnie rzeznia jest

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Autorze, dlaczego dodałeś do ankiety Battlefield 3, skoro jeszcze nie wyszło, a do opcji z Call of Duty nie dodałeś MW3, które też jeszcze nie wyszło?

@Top

Od zawsze byłem fanem Call of Duty, po prostu uwielbiałem grać w MW1. Później było World at War, które było grą naprawdę dobrą, trochę inną klimatycznie od poprzednich części. Następnie długo wyczekiwane MW2, które nie okazało się w cale takie wspaniałe, ale graficznie było naprawdę lepiej niż w poprzednich częściach. No i wtedy pojawiło się najgorsze Call of Duty w jakie grałem- Black Ops. Grafika- porażka, optymalizacja- porażka, frajda z gry- minimalna. Tak przedstawia się moja dotychczasowa przygoda z Call of Duty. No i nawracając teraz do serii Battlefield- w marcu 2010 pojawiło się Battlefield: Bad Company 2, czyli parę miesięcy po MW2. BFBC2 okazało się grą niesamowitą- taktyczno-strategiczny system gry, ogromne mapy, zniszczalne otoczenie, wspaniała oprawa graficzna, świetny klimat. Od tamtego czasu zacząłem szanować serię Battlefield, chociaż nigdy nie przykuwałem tej serii uwagi. Teraz, gdy nadchodzą kandydaci do gry roku: Call of Duty: MW3 i Battlefield 3 jestem niesamowicie szczęśliwy, bo brakuje mi wspaniałego klimatu obydwu serii- Call of Duty po ostatnich nieudanych częściach, a Battlefield z powodu dość dużego odstępu czasu. Podsumowując- obydwie gry kupię. Co do Medal of Honor to na ostatniej części ostro się zawiodłem i raczej aktualnie wątpię, że zakupię kolejną część tej serii, jak tylko ujrzy światło dzienne (na co się na razie nie zapowiada)- raczej się wstrzymam.

Call of Duty: MW3 vs. Battlefield 3- bitwa! :D

Opublikowano

Wiadomo że BFBC2. Kampania średnio wciągająca, lecz gra nadrabia multiplayer który jest po prostu świetny....

BF3 czekam z niecierpliwością.

Co do CoDa. Kupiłem, pograłem i stwierdzam iż

Kampania świetna natomiast Multi dla mnie to porażka. Nie ma pojazdów, małe mapy, 16 osób chyba na serwie. Zero ciekawych akcji

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

@Roue

Battlefield 3jakos tak wpisałem nie wiem dlaczego bo wcześniej jak kupowałem BC2 to była 3 i tak jakoś wstawiłem a chyba premiera 3 to listopad ?? Usunę ją z ankiety ;)

Opublikowano

B:Bc2 >CoD (który i tak sprzedaje się lepiej)...

Czekami aż B3 rozpierdoli CoD:Mw3

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Wiadomo że BFBC2. Kampania średnio wciągająca, lecz gra nadrabia multiplayer który jest po prostu świetny....

BF3 czekam z niecierpliwością.

Co do CoDa. Kupiłem, pograłem i stwierdzam iż

Kampania świetna natomiast Multi dla mnie to porażka. Nie ma pojazdów, małe mapy, 16 osób chyba na serwie. Zero ciekawych akcji

Bo Call of Duty i Battlefield to zupełnie inne gry. Battlefield jest nastawiony na taktykę, strategię, teamwork i realizm, a Call of Duty na dynamikę i rutynową akcję.

Opublikowano

Call Of Duty ...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

A ja twierdze tak.

Od malego sczyla gralem w COD'A przeplatany MOH'em.

Kilka latek potem w BF.

I dylemat nagly co wole ??

Mi kazda pasuje serio , ale Bf mnie pociaga realistycznoscia .

COD jest w zasadzie old skullem nawiazuje do jednej i tej samej ( w niektorych czesciach cod'a ) fabuly.

A w nowego MOH'a nie gralem.

Za to stare dobrze znam.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

MW2, i Moh mi sie podobaja, ale MW2 bardziej na akcje nastawione, i mi to sie podoba :D

Opublikowano

MoH'em jestem pozytywnie zaskoczony( tym ostatnim co wyszedł) . Daje głos na BFBC2.

witam.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...