Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Pisałem już 2 tematy o moim problemie z serwerem ale po tym jak nie dałem rady rozwiązać problemu nie chciałem już wam tu spamować, więc chce teraz tylko wyciągnąć mapke z tamtego serwa i dać ją na nowy serwer.. No ale zwykłe skopiowania folderu nic nie dało bo nie działała.. Przed chwilą otworzyłem ją MC Map Editorem i nic tam nie zmieniając zapisałem jednak to też nie wiele pomogło, więc moje pytanie brzmi: czy wiecie jak to zrobić.? Ew. jak posłużyć się map editorem aby to zadziałało.. Zależy mi tylko na mapie.. może mi się wszystko się tam skasować itemy itd.. Ważne są tylko budowle itd. :)

18706.png
Opublikowano

hmmm może skasuj zawartość z folderu player w sejwie ;P hmm albo sprawdź czy aby napewno mapa jest tak samo nazwana jak w conf serwera ;P hmm albo seed'a mapy wykasuj ;:)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi :) Tutek bardzo fajny. Niestety nie zdążyłem go wypróbować, bo udało mi się rozwiązać problem zanim przeczytałem odpowiedzi :P Ja napracowałem się więcej niż gdybym robił to według tuta ale i tak cieszę się, że wszystko działa :) Tak w skrócie: Otwarłem mape z wadliwego serwera przez MP Editora, zimportowałem wielki kawał mapy do świeżo wygenerowanej mapy na nowym serwie po czym nałożyłem go na mapkę, zapisałem i Tada.! 3 dni męk.. i w końcu po problemie (mam nadzieje :D). Dobra dzięki wszystkim, pozdro. :)

18706.png