Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kilka pytań]

Czy uważasz że mi pomogłeś.?  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e mi pomog?e?.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie znalazłem żadnego odpowiedniego działu żeby napisać ten temat.

1. Jaką kierownicę polecacie do gry Dirt 3, lub zestaw kierownica + pedały (Dla napalonych 12 latków-chodzi mi o takie coś czym się naciska gaz i hamulec ewentualnie sprzęgło)

Interesuje mnie model w jakiejś normalnej cenie najlepiej do 100zł

2. Jaką darmową grę mi polecacie. Grałem już w Metin2, Warrock, APB. Wszelkie gry przez przeglądarkę nie wchodzą w gre.

3. Jakie słuchawki mi polecicie.??

Jak coś jeszcze wpadnie mi do głowy to będę aktualizował

Opublikowano

1. Nie pomogę bo nie znam się na kierownicach :unsure: (na większy budżet polecam Logitech G25 )

2. Fifa Online,Battlefield Play4Free, Battlefield Heroes, Cabal

3. Jaka kwota do wydania?

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

1. Nie pomogę bo nie znam się na kierownicach :unsure: (na większy budżet polecam Logitech G25 )

2. Fifa Online,Battlefield Play4Free, Battlefield Heroes, Cabal

3. Jaka kwota do wydania?

Kwota malutka bo tylko 100 zł a za tyle trudno dostać nawet jakieś w miarę profesjonalne słuchawki.

Opublikowano

1. Jaką kierownicę polecacie do gry Dirt 3, lub zestaw kierownica + pedały (Dla napalonych 12 latków-chodzi mi o takie coś czym się naciska gaz i hamulec ewentualnie sprzęgło)

Interesuje mnie model w jakiejś normalnej cenie najlepiej do 100zł

Lepiej nie kupuj kierownicy ;) pograsz chwile i sie znudzi ;) i troche ciezko i dziwnie sie gra ;)

2. Jaką darmową grę mi polecacie. Grałem już w Metin2, Warrock, APB. Wszelkie gry przez przeglądarkę nie wchodzą w gre.

Minecraft Terraria ;P tzn nie jest darmowa ale mozesz na crackowanym cliencie /mineshafterze grać ;P

3. Jakie słuchawki mi polecicie.??

Zalezy od ciebie ;P czy chcesz fajnie wyglądające czy dobrze grające dźwięk że tak powiem xD

Opublikowano (edytowane)

Dobra teraz Was obdaruje tym co chcecie + czy -

Czekam także na inne wypowiedzi

@Snezard

Do kompa nie na pokaz mody.

Z dobrą jakością dźwięku dobrym mikro i żeby dobrze tło wygłuszały.

Mimo wszystko chce jakąś kierownicę.

Edytowane przez K0PcZaK
Opublikowano

1.Ja mam kierownicę ale leży w szafie na początku też byłem napalony ale po tygodniu się znudziła i 150zł w błoto ;/

2.4Story,Nostale,Last Chaos

3.Polecam z media tech :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano (edytowane)

1.Kierownica 180zł w tym zakresie coś sensownego

2.Co do gier to wytestuje Battlefield Play4Free

3.Słuchawki do 120zł, Zastanawiam się właśnie nad tymi co mi zasugerowaliście Creative Fatality. Jak ktoś ma ten model to niech powie coś więcej o nich wady zalety.

Edytowane przez K0PcZaK
Opublikowano

1 nie mam pojęcia.

Lol i operation7

3. Jakie słuchawki mi polecicie.??-

Sennheiser HD 202

.

Opublikowano

Na razie kup tanią, co zrobisz jak ci się nie spodoba?

Nostale

Słuchawki kup sobie Fatal!ty na początek, ale nie polecam ja mam seenheisery pc350 więc wiesz :D

Np kup sobie

SENNHEISER HD 205 Do słuchania

Do rozmawiania i słuchania http://www.sennheiser.com.pl/index.php5?theme=pricelist&task=print_product&product_id=750 ale znowu te są droższe

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

@Zero^^ tą kierownicę zostawiam Tobie może wreszcie się czegoś nauczysz ;D

Dzięki all za pomoc kupie Creativy i postaram się jakiegoś używanego logitecha do 120zł wyrwać.

Do zamknięcia