Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam][Pytanie] Pliki serwerowe pod konkretny serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przeszukałem trochę forum i nigdzie nie mogłem znaleźć jak to jest z tymi plikami serwerowymi. Czy jeżeli tworze własnego klienta to muszę także zrobić specjalnie pod niego pliki serwerowe. Albo jeżeli mam klienta 2010 to muszę mieć jakieś pliki serwerowe inne niż te które używam pod klienta 2008 ? Na pewno nie jeden ma takie pytania i jeżeli ktoś by się w tym orientował to bardzo by nam pomógł. I na pewno polecą plusy.

Opublikowano

Jeżeli masz pliki 2008 to nie będzie na nich działał klient 2010 i odwrotnie. Tzn ty będziesz mógł się zalogować ale koledzy już nie.

Jeżeli stawiasz serwer od 0 to polecam ci pliki 2010.

rooney10.jpg

Hi MPC.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz a jeszcze gdyby była taka opcja, że zmodyfikowałem mojego klienta 2010, powiedzmy dodałem jakieś nowe rzeczy i teraz działało by mi to bez problemu czy musiał bym też coś pozmieniać w plikach?

Opublikowano

A mam jeszcze taki problem ze dodałem nową zbroje do mojego serwerka i nie widać tekstur, to znaczy zbroja jest po prostu cała biała

Opublikowano

A mam jeszcze taki problem ze dodałem nową zbroje do mojego serwerka i nie widać tekstur, to znaczy zbroja jest po prostu cała biała

To wina clienta. Musisz rozpakować pc/pc2 i włożyć tam do odpowiedniego folderu texturkę zbroi i zapakować.

tlofbnowe2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...