Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zeby Hack Był Undetected... Tylko Wybrani :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

A więc tak Jest Na Forum Bardzo Dużo Haków....Prawda... no to sie ciesze :) ale jesli nam jakis niedziła bo był Update to Jak wiekszosc Wie Najlepiej Podmienic Injectora...

Lecz czasem bywaja 2 błedy albo Injectora podmienie nic nie daje lub hack po podmienieniu niechce sie Otworzyc... Przesiedziałem około 5-7 godzin w nocy :) i Zastanawiałem sie czemu tak sie dzieje i prubowałem to obejsc .... i znalazłem sposob Jednak ze po wykorzystaniu tego działaja hardcorowe Haki np. ktore maja Invi i 0Delay ... i teraz tak podam te pliki Jedynie Administracji jezeli bedzie chciala i pierwszym 5 osobom które napisza nizej w ten sposob

Imie: #####

Nick: #####

Email: #### (potrzebny bo tam wysle Plik)

Ratio: ##### (Legalne xD)

Cos o Sobie: ####

I Dlaczego chciałby Dostac plik ktory pomaga w niewykrywalnosci i ponowengo uruchamiania starych hakow: ####

Ps. Pliki Wyśle w Przeciagu 24H (czemu tak dlugo) bo niesiedze 24H na kompie i niemoge patrzec co 10 sec czy ktos napisal :) Miłego Pisania Zycze

Ps2. xD Powiem jeszcze tylko dlacego Robie to w postaci takiej ze musicie Odpowiadac na pytania i wypelniac... Bo niesztuka napisac jako nowy post np. (ja chce Haczka Prosze daj mi) - czy cos podobnego :)

Jeszcze mam 1 Prśbe chciałbym Sprawdzic czy Działa na duzej ilosci ten sposob a wiec Prosze o Podanie jakiegos haczka Detected tylko nie z przed 1 roku xD i oczywiscie Sacn do niego bo innaczej niesprawdzam xD

narutot.png
Opublikowano

<zieeew>

Patryk.

Bardek30Pl

[email protected]

0,96. (Przynajmniej takie ostatnio było.)

Tak, tak... Jestem 5 letnim No-liferem uzależnionym od komputera, Warrocka i gier, w których jest krew. ;)

Nie no dobra, jestem nie co nudnawym cynikiem. (Zieeew) Który jakoś próbuję pogodzić się z małą inteligencją i brakiem mądrości. (Czyt. szkoła.) Lubię palić koty i jeść chomiki. :D

Chciałbym. (ale czy na pewno.?) ów plik, bowiem lubię sobie pograć 'nie do końca' sprawiedliwie, (Czyt. Glass hack, or ESP.) żeby się odstresować po dniu pełnym rozczarowań.

Tak wgl to napisałem tutaj, bo lubię pisać ;>

Bum hej tralala, nie mam avatara ;]

Nie piszę, dla postów... ;] Piszę, bo lubię ;]

Skończyłem z hackami... ;]

I mi z tym dobrze : P

Opublikowano

Hmm wydaje mi sie ze stare hacki nie pojda po updacie..... moge sie mylic ale injector nie zmienia adresow

Opublikowano

Imie: dawid

Nick: xgolonax

Email: [email protected] (potrzebny bo tam wysle Plik)

Ratio: 1.23 (Legalne xD)

Cos o Sobie: jestem miłym 15 latkiem który lubi pogrzebac troche w kompie :P

I Dlaczego chciałby Dostac plik ktory pomaga w niewykrywalnosci i ponowengo uruchamiania starych hakow:bo chcial bym pograc na niedawno fajnych hakow które wyszły

Opublikowano

N1ghtmare Prosze o podanie Tylko Poczty np. na Priv bo cos niemoge ci Priv wiadomosci wyslac

narutot.png
Opublikowano

Imie: Łukasz

Nick: loczard

Email: [email protected]

Ratio: 1.28

Cos o Sobie: Znasz mnie krachu xD i wiem że lubisz mój sos xDDD

A plik chciałbym dostać bo cie lubie stary :)xD

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Opublikowano

Imie: Przemek

Nick: kemerzp

Email: [email protected] (potrzebny bo tam wysle Plik)

Ratio: 1.15 (Legalne xD)

Cos o Sobie: Mam 15 lat. Lubie WarRocka xD , Combat Arms i inne tego typu gierki ... jestem uzalezniony od kompa xD

I Dlaczego chciałby Dostac plik ktory pomaga w niewykrywalnosci i ponowengo uruchamiania starych hakow: Bo fajnie by było pograć na oldschoolowych hackach i klasykach :D , i troszke po oszukiwać :P

I to by było na tyle :)

Przykładowy hack juz detected:

download:

http://www.speedyshare.com/504992413.html

scan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/cec5...aa6d3ec13187b9a

ichigonapisblb.png

Opublikowano

Imie: Karol

Nick: net54321

Ratio: 1.53

Cos o Sobie: Mam 14 lat. Lubie WarRocka xD , Fife 09 i inne gry FPP ... bardzo lubie kompa xD

I Dlaczego chciałby Dostac plik ktory pomaga w niewykrywalnosci i ponowengo uruchamiania starych hakow: Ponieważ lubie hacki i przyda się zagrać na starych pół vipach xD

Download : http://www.speedyshare.com/251986663.html

Skan : http://www.virustotal.com/pl/analisis/7850...32d276544076eea

pozdro...

Opublikowano

nie ma takiego czegos...

Pewnie wam wyśle keyloggery!

Opublikowano
A więc tak Jest Na Forum Bardzo Dużo Haków....Prawda... no to sie ciesze smile.gif ale jesli nam jakis niedziła bo był Update to Jak wiekszosc Wie Najlepiej Podmienic Injectora...

Jak podmienisz injectora to gówno Ci to da :( "Serce" hacka do dll, a w tym pliku jest wszystko(adresy itp.).... Jeśli hack z poprzedniego update miał by działać to tylko napisanie nowej dll by Ci coś dało... To moje zdanie,a jeśli komuś bedzie "cudownie" działać niech napisze(chociaż wątpie żeby taki delikwent się znalazł)

...

Opublikowano

No czyli dobrze pisalem nowy injector jest gowno warty, wiec wy wyzej naiwni nie otwierajcie tego co on wam wysle

Opublikowano

Imie: Emilia

Nick: monata3

Ratio: nie pamiętam ale chyba 0.7 coś :P

Cos o Sobie: Hmm... Dużo by pisać ;P Ogólnie jestem dziewczyną xD

Chcę dostać up do cheata, ponieważ nie mogę znaleźć żadnych cheatów "undetected" ;/ a jak już mam to zwalony albo płatny ;/ mam jednego ale jest "detected" więc proszę o upa do cheata :* z góry dziękuję ;P

Opublikowano

A ja w to ku*** nie wieżę nie ufajcie mu pewnie keylloger.

PzDr Władzioo.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...