Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co ma wersja serwera do tego by grać ?

każdy serwer i tak ma swoją numeracje a wersje klienta dostosowywuje sie tylko zmianą plków

mimo ze numerycznie taka sama jak innych jest zawsze troche inna wersja niz na globalu czy nawet na bardzo podobnym serwerze o tej samej wersji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Próbowałem na gamezie ale wyskakuje mi to:

"No game server is available to the authorization server .(6)"

I co mam zrobić żeby normalnie grać ?

Opublikowano

poczytac co zrobić by zagrać, pewnie pisze na forum albo stronie

na czystym kliencie nigdzie na privach nie zagrasz , tylko i wyłącznie na płatnym globalnym

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Roznica miedzy 2.1.0.. a 2.5 jest znaczna wystarczy poczytac sobie troszke,nowe skile ,pety,poprawa grafiki itd

http://www.aionworld.eu/ -niskoratowy litewski serwer 2.5 do wczoraj byly testy serwera( online na tescie do 115 osob-duzo ludzi czeka na normalny start serwera i nie gra na testach) ,teraz na tydzien jest wylaczony- zmieniaja sprzet na leprzy .

Serwer stoi na plikach zetta-core czyli na takich jak atomix(mid rate -wiec to nie konkurencja:) ) 0 dotacji! nikt nie kupi zadnych itemow itd za realna kase tylko vote na stronie - za nie drobne upominki uprzyjemniajace gre.

Profesjonalni admini sami grzebia w plikach nie czekaja az ktos cos za nich zrobi.

Serwer jest litewski ale sa polskie legiony, po elyo Witchers ,po asmo Oracion Seis ,na serwie wiadomo najwiecej litwinow ale graja tez ludzie hiszpanskojezyczni,pojawili sie chyba czesi no i wiadomo anglojezyczni huk wie jakiej narodowsci :)

Od siebie moge powiedziec ze gralem na tym serwie od konca grudnia z przerwami ,nie gram na nim od marca -kwietnia bo pojawily sie informacje wlasnie o 2,5 i wipe i czekam na niego do tej pory, po zmianie sprzetu i eliminacji najwiekszych bugow ma byc wipe i zabawa od poczatku wiec mozna smialo wbijac(wipe chyba zaraz po uruchomieniu serwera na nowym sprzecie -czyli gdzies za 5 dni)

Gralem na atomixie - fajny serwer tylko jak dla mnie za wysokie raty ,gralem tez na infinite -nawet nie umywa sie do aion -world -questy,skile ,lokacje -to niebo a ziemia .

Serdecznie zapraszam -to dobry serwer.