Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten temat na razie próbny, zobaczymy co z tego będzie. Opisujcie tutaj jaki macie błąd i jak ktoś będzie wiedział co zrobić, odpisze. Za pomoc dajemy [+] bądź [-] no i 5*. Ewentualnie możecie pisać 5 plusów itd. tylko bez przesady , to nie targowisko. Podam wzór, jeśli ktoś ma jakieś propozycje piszcie do mnie.

Jaki problem: (crash gry, wyłączanie się komputera, brak launchera)

Od kiedy: (coś zrobiliście czy samoistnie ?)

Co próbowaliście z tym zrobić: (może pogorszyliście jakoś sytuację... ?)

Opis szczegółowy problemu: (co dokładnie się dzieje ?)

Czysty:

Jaki problem:

Od kiedy:

Co próbowałem z tym zrobić:

Opis szczegółowy problemu:

Do odpowiadających: odpowiadamy tak:

odpowiedź do @xxxxx

i tutaj odpowiedź

Wypaliło chyba dla esro, bo za dużo tematów i śmietnik się robi. Piszemy tutaj.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Śmietnik się robi bo właśnie robicie takie durne tematy, jak u Caina możesz napisać jaki masz problem w jego tutku i ktoś odpowie, a nie robić chyba już 4 taki temat, zobacz ile tematów wcześniej było o ZSZC, o Esro, każdy robił Tutka o błędach tj. ''Esro, tu piszemy o błędach''; ''Esro, jak ktoś ma błąd z Game Guardem to pisze tutaj'' itp Od początku wszystkie błędy były zgłaszane w tutku Cain'a i tam były rozwiązywane, a WY robicie kolejne tematy żeby sobie ponabijać więcej postów bo na jednym tutku to za mało, trzeba zrobić pięć żeby przeskakiwać z jednego do drugiego

Nie róbcie kolejnych tematów bo to bez sensu.

Nawet jak dacie mi minusy, nic nie zmieni mojej wypowiedzi.

Opublikowano

hmm napisałem, że temat próbny. W przypadku Esro się sprawdził, z 10 tematów ktore by powstały powstało tylko 10 postów. W dodatku nie pieprzymy o wszystkim w jednym temacie bo się robi spam. Zobacz sobie tutka Esro... przecież z tego możnaby cały dział zrobić... Zobaczymy jak będzie najwyższej się skasuje. Może masz lepszy pomysł jak ograniczyć ten SPAM ? Chętnie posłucham.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano (edytowane)

Tak mam, Tak jak to robił Cain, Kasować tematy i zbędne posty, z 30 stron zrobiło się 16 w Tutku letepl, Cain'a już nie ma w administracji to ludzie znów zaczęli spamować, przywrócić ten porządek a ludzi przestaną spamować, a nie robić kolejne tematy

Edytowane przez UniqPomocnik
Opublikowano

Miło mi, ale nie mogę NIC Z TYM ZROBIĆ, ponieważ nie mam uprawnień. Mogę jedynie robić to, co mogę czyli np. ten temat.

LifeSro

FusionRoad