Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NK Wiejskie życie bug?

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j.w.t ??? Działa on? Jak to trzeba DOKŁADNIE zrobić?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli pojawia ci się ramka że awansujesz na poziom odświeżasz po prostu stronę i masz wyższy niż powinieneś i to zostaje a nie że wizualnie.

to nie działa awansowałem np na 36 poziom odświeżam pokazuje mi 37 fajnie do czasu gdy znowu nie awansuje nie na 38 ale na 37i tak bez końca odświeżam pokazuje 38 gdy znowu awansuje to nie na 39 tylko na 38

Opublikowano

Zauważ że pasek z "expem" masz gdzieś mniej więcej w połowie a nie an początku zapełniony. W ym bugu (o ile się nie myle) chodzi o to że on dodaje przez zacnike ileś tam expa, a to że tyles tam dostaniesz to nie znaczy że musi to starczyć do next lvl'a. Pozdro

Gość Wesołek
Opublikowano

ja miałem 1 lvl i poleciałem na 19 lvl, przydatny bug

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...