Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOT DO NOSTALE NA BICIE PROFESJI!

kiszunia1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to program bijacy STRONCZKI jest to jedyny taki bot reszta botow uzywa tylko spacji wienc bija ylko najblisze mobki jezeli ktos ma zolwia i nie lubi siedziec przy jobie wystarczy ustawic bota a on sam nam go wbije jezeli jest ktos zainteresowany tym programikiem to podaje nr gg :5559421 screny oraz film pokazujacy dzialanie bota mozna otrzymac jedynie odemnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Bot dziala na kazdym nostale i nie jest to key loger porostu jest to jedyny taki bot i chce miec za niego zysk proste bo jezeli wstawie go na forom kazdy podepnie go jako swoje dzielo i nic z tego nie bd mial jezeli ktos ma ochote moze napisac jezeli nie wasz problem

Edytowane przez kiszunia1

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jakos trudno mi w to uwierzyc, dla mnie to tylko wyzysk. Po zaplacie, gosc moze wyslac nie ten plik, keylogger lub skonczyc rozmowe(uciec).

Ja w to niewierze.... dla udowodnienia wrzuc tu film przedstawiajacy dzialanie tego bota, no bo dlaczego tylko na gg? Jesli opublikujesz film bedziesz mial wiecej kupcow.

Dopuki nieudowodnisz, nieuwierze...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...