Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Item proto z broniami z Metin2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Potrzebuję działające item proto z broniami z metin2.pl (te na 80 lvl ;])

Dokładnie mi chodzi o możliwość robienia tych broni i żeby miały taki atak na poszczególnym + jak na polskim globalu.

Z góry dziękuję.

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Opublikowano

REFRESZ! Jezu chodzi mi o najprostsze item brono z robieniem TYLKO broni na 80 lvl (takich jak na PLu [syrek, brzeg, bezduch, diabelski, szczęka smoka albo inny, swiety itd) i żeby było odpowiednie DMG do tych broni.

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Opublikowano

Dzięki wielkie, o to mi chodziło. Dostajesz + i temat do zamknięcia.

Metin2 off od 2013r...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...