Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc w napisaniu ticketa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema, dzisiaj gdy logowałem się do wr zobaczyłem, że mam bizona na 30dni, nie pamiętam abym kupował jakąś broń 399G1 nie ma, promo było na 10k ale pisze, że zostało użyte dzisiaj o 05:04.

Nikt oprócz mnie nie zna moich passów. Więc proszę was, o napisanie mi ticketa, żeby oddali mi te 399G1 mogą zabrać mi bizona aby tylko oddali kredyty ;)

Edytowane przez MegaSut o.O

Chyba was poyebało :D

Opublikowano (edytowane)

Samo na pewno nie znikło. Może nie chcący usunąłeś w itemshopie... ? Albo wymyśliłeś to by odzyskać / bądź zdobyć g1 ? :)

Różne mogą być przyczyny lecz że samo znikło to najmniej prawdopodobne. A nawet jeśli się pomyliłem to spróbuj wysłać ticketa, lecz musisz mieć dowód zakupu g1 bądź datę jak dostałeś promocoda za wydanie 400g1. Nie wiem czy oni są w stanie to sprawdzić ale warto próbować bo nic na tym nie tracisz

A tu tut jak napisać ticketa (Jak nie znasz dobrze angielskiego to polecam jakiś tłumacz np. Tłumacz google [chodź jest mało profesjonalny ale zawsze coś])

To jest ukryta treść, proszę

@Edit nie wiem jak mogło się to stać... Może jakiś Keylogger masz na komputerze jak jesteś taki przekonany że tylko ty znasz passy.

I jak mówię jak masz dowody to może uznają. Próbuj szczęścia może k2 się zlituje.

Edytowane przez vilax
1329228482-U118767.png

Opublikowano

@UP chodzi oto, że najprawdopodobniej kupiło mi bizona na 30 dni za 399G1, Promo dostałem, ale zostało użyte, ale tych 10k dinarów na koncie nie mam....

Dodam, że jeszcze wczoraj wieczorem było all ok.

Opublikowano

@UP to jest podejrzane... Jeśli była ta sama godzina, to rzeczywiście mógłbyć to jakiś bug.

Napisałem ticketa z pomocą google tłumacza oto on:

To jest ukryta treść, proszę

Poprawcie mnie jeśli są jakieś błędy (zakładam, że jest ich mnóstwo :P

Opublikowano

@UP "google tłumacz" czasem przekręca słowa a nie raz pisze po polsku:D niech lepiej napisze jakiś gracz który zna na 100% Angielski:D Hmmm..... Warto napisać do g2 może wyjaśnią ta sytuacje i w ramach przeprosin dostaniecie może promo-coda:? ;)

Real Madryt

y5tbS.jpg

Opublikowano

Wiem że już masz ticketa , ale czy może pobierałeś jakiegoś hacka lub inne rzeczy które są nie legalne do warrocka .? Bo jeśli to to potwierdzi się teoria Villaxa że to KeyLogger -.-

pr0metek.jpg

Sygna by @xArtemzx

NIE GRAM NA KONCIE pr0metek ani pr0metek1 !!!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...