Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM ma GOA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z tym że pasją Marrocka jest zamykanie tematów to zrobie nowy

GM nie zawsze mieli GOA kiedyś był tu temat i oni tak naprawde mają normalne rangi najwyższa ich ranga to CSM albo MSG już nie pamiętam. Jak już wspomniałem był tu taki temat a mianowicie tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/284978-klan-gmow/

Świadczą o tym same bronie za nx

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

??? GM sobie wybierają jaki chcą mieć lvl, więc żegnaj z tym teamtem (żeby nie napisać dosadniej :P)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

mogą sobie wybrać ale chciałem udowodnić że niewszyscy GM'i mają takie lvl i większość z nich gra tylko jak jest jakiś event związany z nimi oczywiście bycie gm'em pokazuje jaką potęge sie ma tzn mogą se dodać tyle exp ile chcą :D

Opublikowano

Spamerskotematozamykanio fobia to była moja broszka, zaraziłem nią Marocka :X.

Iście się ciesze iż taki temat był, a GM w każdej chwili może miec GOA lub Trainee.

Opublikowano

tylko niewiem czemu on sie tak od nich odłączył ten GMviewity może sie pokłucili :D ale moim zdaniem to troche chamskie że se mogą dodać exp gdzieś granice gm powinny być no nie?? Rozumiem że mogą mieć oni bronie za nx ale że se exp mogą dodawać chociaż to może tylko ten GM ma takie prawo :D Mogli by ludziom giftać jakieś bronie a nie :D Zresztą kiedyś w CA był taki event że można było zostać moderatorem ca kasa za to to było 30tys nx na miecha. Dlatego niewiem skąd oni te bronie mają jeśli 30tys sie na miecha dostaje

Opublikowano

po niekąd chcialbym sie pobawić w gm tak na godzine :D ( Ojjjj poszło by dużo banów hahaha) Pograł bym se na wszystkich epickich broniach :D i wogule bym jakieś eventy porobił typu jeżeli komuś uda sie wejść na rooma ze mną to dostanie myst-g albo jakieś fajne cuś

Opublikowano

Z tego co wiem miedzy gm i restza nazy powinna byc kreska.

2 ten klan jest inny .

Spotkałem go kiedyś też raczej jest nexona.

Do tej pory spotkałem 2 gm'ow afkujących raczej :D

Co do rzeczy może podniusł se lvl aby podnieść emocje :D

Opublikowano

wykurwiaj. nic nie muszę dodawać. GMi są wszechmogący.

baj.

Jeszcze raz coś takiego napiszesz, to żegnasz range.

Opublikowano

Otwieram topic na prośbę autora ;]

Kolego Gm mogą wszystko ;]

Mogą mieć każdą broń oraz każdy Lvl ;]

W końcu to twórcy Ca ;>

9368_gold.png

Opublikowano

Dzięki omek :D

Wiem wiem ale mi chodzi dokładniej czego ten event dotyczył skoro dostają 30tys nx na miecha to skąd mają takie bronie jeśli mieliby nieograniczone możliwości to poco im nx'y

Opublikowano (edytowane)

wykurwiaj. nic nie muszę dodawać. GMi są wszechmogący.

baj.

off top

Marock weź się ogarnij... To jest forum, a nie strona informacyjna więc po **** wszystko zamykasz ?!...

Topic

GM może sobie w każdej chwili zmienić level chociaż większość chyba gra normalnie

EDIT

@Argos

GM`owie podobno mogą sobie kupowac bronie za free (nawet epicki) więc co się dziwisz :P chociaż to niepewne info

Edytowane przez Angel Heart
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Dzięki omek :D

Wiem wiem ale mi chodzi dokładniej czego ten event dotyczył skoro dostają 30tys nx na miecha to skąd mają takie bronie jeśli mieliby nieograniczone możliwości to poco im nx'y

Co do NX to robią to dla picu ;] Maja ponieważ fajnie wyglądają : ) Tzn kolorek;)

Wiesz . On wejdzie w pliki serwerowe z edytuje swój profil i wpisze sobie np . P90 Perm i ma perma ;]

9368_gold.png

Opublikowano

O kurwa pomyliłem sie :D to był event na moderatora forum nexona :P Dobra dzięki za pomoc wszystkim (no oprócz wyjątków)

Teraz to już temat można zamknąć

@Exgguner poprostu niechcę mieć wątpliwości zresztą przed pierwszym zamknięciem nie odpowiedziano mi na pytanie :P

Opublikowano

O kurwa pomyliłem sie :D to był event na moderatora forum nexona :P Dobra dzięki za pomoc wszystkim (no oprócz wyjątków)

Teraz to już temat można zamknąć

@Exgguner poprostu niechcę mieć wątpliwości zresztą przed pierwszym zamknięciem nie odpowiedziano mi na pytanie :P

Taaa otworzyłem bo nie wyjaśniono mu o co kaman .

Jeżeli teraz wyjaśnione to zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...