Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sura Weapon (Umiejętności , Statystyki )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

surawk.jpg

Sura Weapon - Według graczy najlepsza postać do zdobywania doświadczenia .

Wp jest to postać do zdobywania doświadczenia oraz do pojedynków , w pojedynkach za bardzo się nie sprawdza lecz posaida wiele mocy za pomocą których świetnie może zwiększyć swoje obrażenia oraz obronę . Natomiast w zdobywaniu doświadczenia według graczy jest ona najlepsza , ponieważ ma odpowiednio dobrane umiejętności oczywiście potrzebny jest bardzo dobry ekwipunek oraz dobrze rozwinięte bonusy (jeżeli chodzi o prywatne serwery .) , Weapon posiada 6 umiejętności świetnie dobranych to tych dwóch ról , Odpowiedni ekwipunek i weaponem sięgasz po szczyty .

Przy rozbudowie statystyk , podchodzi ona bardziej pod inteligencję . Potrzebny bonus do zwiększania obrażeń , obrony umiejętności , Owszem na prywatnych serwerach , lub chociażby na globalnym metinie można zwiększyć naszą inteligencję poprzez bonusy w przedmiotach . Ten bonus możesz ''wykręcić '' w takich przedmiotach jak : Broń , Tarcza , no i jeżeli posiadamy kolczyki z niebiańskich łez one również dają nam inteligencję bodajże na poziomie 9 dodają +14 inta . Po rozbudowie inteligencji ''ładujemy '' w witalność jeżeli chodzi o Globala od początku należy dodawać 2 inteligencja 1 witalność (życie ) . Następnie dodajemy w zręczność itp .

W umiejętnościach weapona rozkładamy w zależności czy robimy postać do zdobywania doświadczenia czy po prostu lepszą do pojedynków .

Sura Weapon do zdobywania doświadczenia (umiejętności )

Na początku rozwijamy oczywiście podstawowy skill w zdobywaniu doświadczenia u weapona jest nim : Czarowane Ostrze , skill bardzo przydatny jest bardzo ale to bardzo przydatny , z zwiększoną inteligencją daje bardzo dużo obrażeń na poziomie prefect .

Kolejna umiejętnością u weapona jest Czarowana Zbroja , na poziomie perfect daje bardzo dużo obrony , umiejętność robimy w 2 kolejności .

Natomiast trzecią umiejętnością jest Strach , umiejętność na poziomie perfect nie za bardzo zadowala nas tym bonusem który daje tam -37% zadawanych obrażeń przez wroga , natomiast gdy posiadamy odpowiednie bonusy ten skill bardzo może się przydać

Umiejętnością wspomagającą expienie w kolejności czwartej jest Smoczy Wir , Nie za daje zbyt dużych obrażeń ale w otoczeniu trafia w zasięgu kilku celów .

Gdy zrobimy 4 podstawowe umiejętności robimy Uderzenie Palcem , trafia chyba w 5 celi , nie zadowala nas ta umiejętność bardziej robiona w pojedynku ,

Ostateczną umiejętnością jest Rozproszenie Magii , w zdobywaniu doświadczenia kompletnie nie jest używana lecz no innego skilla nie ma w ostateczności robimy go .

Sura Weapon do pojedynków (umiejętności )

Pierwszym efektownym skilem i podstawowym w 2 branżach jest oczywiście Czarowane Ostrze , zadaje bardzo duże obrażenia pod odpowiednim statusem inteligencji .

No i przyszedł czas na zrobienie kolejnej umiejętności jaką jest Czarowana Zbroja , w pojedynku jest przydatna ... Zwiększa nasza obronę ,

Kolejną umiejętnością do pojedynków jest uderzenie palcem , pod odpowiednim ekwpiunkiem oraz bonusami zadaje spore obrażenia ,

Smoczy Wir ostatecznie robimy go jako ostatni lub przed ostatni skill , ponieważ zadaje dużo obrażeń lecz no cóż nie tak dużo jak umiejętność wyżej .

Rozproszenie Magii , przydatny skill ponieważ gdy zadamy nim obrażenie nie jest za bardzo zaskakujące , ale gdy trafimy kogoś rozproszeniem wiele możemy zdziałać w naszym pojedynku , między innymi rozprasza umiejętności takie jak : Silne Ciało , Pomoc Smoka , Aurę Miecza , Bereserek .

Tak jak wspominałem na początku sura Weapon jest bardzo przydatna do pojedynków jak i do zdobywania doświadczenia ...

W kolejnym poradniku opiszę mniej więcej ekwipunek do zdobywania doświadczenia i do pojedynków ...:)

Dziękuje za uwagę , możecie dawać minusy zbieram po prostu je. ;)

Pozdrawiam DominqPL , ps. Poradnik nie był długi ale nie ma co tutaj za bardzo opisywać .

Jest to mój pierwszy poradnik więc proszę o nie za ostre komentarze chociaż każda krytykę przyjmę!

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano (edytowane)

1."to tych dwóch ról "

Byk

2. Ja w surce WP po maxie wit i inta dawałem 2 siła 1 zre dlaczego ? Większe hity w metki i tyle .

3. Inta dodaje też perłowy naszyjnik (chyba)

4. Do 30lvl polecam jako pierwszy skill wirek ( atak 360 stopni )

5. Zdjęcie mogłeś dać sury wp ze skillami : czaro ostrze i zbroja strach .

To jest ukryta treść, proszę

Dziękuje Za Minusy Jebane Neokidy

Edytowane przez Liukaner
Arcymistrz
Opublikowano

Te wszystkie TUt'y są podobne

Są lepsze i bardziej rozbudowane

Ale jak chcesz zachować ten TUT to polecam dodać jeszcze jakieś ss i kilka zdań

Prześledzić cały tekst poprawić błędy ortograficzne i interpunkcyjne

Poskładać zdania w sens ;)

Jeśli poprawisz coś to dostaniesz + Narazie się wstrzymam

Opublikowano

No tut nawet nawet mój troche bardziej rozbudowany lecz odrazu zamknięty ... :( Wydaje mi się że mój był troche lepszy no ale bywa ... Masz - za prace bo podobno zbierasz :)

Pomogłem?! Daj KaMiEnIa!!

50

100

150

200

250

300

350

400 X

450 X

500 X

Poradniki :