Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pewnego hacka na priva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , otuż gram na privie niemieckim o nazwie "FreestyleMT2" i jakiś niemiec chodzi po m1 jinno (bez broni) i każdy dostaje dmg tak mocne jakby ze skilli nie wiem co to za hack powiem że na tym serwie można mieć sporo kryta i przeszywke bo sam bije z dmg po 90k ale jak on to robi na początku myślałem jakiś debil zasuwa na waithacku na privie ale jak możliwe mieć z piąchy takie dmg i to nie uderzając wizualnie nic.. proszę o szybką odpowiedz w postaci takiej :

Jaki to hack : <nazwa>

Gdzie go znajdę : <link>

Czy ten hack ma jakąś instrukcje obsługi (chyba że to pliki pack to nie trzeba uzupełniać) : <tak lub nie>

Nagroda : Plus czy minus? : <podaj co chcesz za nagrodę>

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Siema , otuż gram na privie niemieckim o nazwie "FreestyleMT2" i jakiś niemiec chodzi po m1 jinno (bez broni) i każdy dostaje dmg tak mocne jakby ze skilli nie wiem co to za hack powiem że na tym serwie można mieć sporo kryta i przeszywke bo sam bije z dmg po 90k ale jak on to robi na początku myślałem jakiś debil zasuwa na waithacku na privie ale jak możliwe mieć z piąchy takie dmg i to nie uderzając wizualnie nic.. proszę o szybką odpowiedz w postaci takiej :Jaki to hack : <nazwa>Gdzie go znajdę : <link>Czy ten hack ma jakąś instrukcje obsługi (chyba że to pliki pack to nie trzeba uzupełniać) : <tak lub nie>Nagroda : Plus czy minus? : <podaj co chcesz za nagrodę>

On nie chodzi bez broni... Po prostu nie widzisz jego broni, bo nie masz ich modeli (polecam download klienta). Jak chcesz daj minusa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...