Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SmackDown vs. Raw 2010/2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka... Mam pytanko... Kupiłem sobie PS2 specjalnie do gry SmackDown vs. Raw 2011, ale dowiedziałem się że wersja z 2011r. będzie za dobra na PS2 (będzie denna strasznie grafika)... Więc postanowiłem że zastanowię się nad SmackDown vs. Raw 2010, dlatego że parę osób to mi radziło, (to pewnie mało istotne ,ale..).. na pudełku gry jest napisane: ,,The Best Of Plasystation 2" (czy jakoś tak), dla mnie to znaczy: ,,Najlepiej grać na PS2"... Cena jest prawie taka sama, (ok. 70zł)... Więc moje pytanie jest takie: Jest takie coś czego nie ma w SvR 2010 a jest w 2011?? Proszę wypisać najwięcej takich rzeczy... Mogą być także wrestlerzy... Na razie wiem tyle na pewno:

1. Jest 10x głupszy tryb Road To WrestleMania niż w 2011 (w 2010 tylko walki, a w 2011 normalnie masz fabułę, sterujesz wrestlerem)

Czego CHYBA nie ma:

1. Nie ma tych nowszych wrestlerów typu Alberto Del Rio

2. Skład Nexusa jest bardzo stary...

PS. Temat ten jest kierowany do tych co wiedzą co to w ogóle jest SmackDown vs. Raw, i do tych co mają PS2 i grali w SvR 2010 i w SvR 2011 (jeżeli tacy na MPC są)... :)

Nothing to do here.

Opublikowano

Powiem tyle nie gralem i nie bede w to gral bo nie chce mi sie kupywac takich smieci dzeby pograc w jedna gre ;)

Ale do rzeczy wpisz w google Smack down 2010 i w drugim google to samo tylko ze 2011 przcytaj info i git :)

Mysle ze tylko wrestlerzy sie smienili no i ta fabula jak to pisales :)

Bo naprzyklad w wersij na PC'eta zmieniaja sie tylko wrestlerzy wiec wiesz :)

sygnabyme.jpg

Sygna By Me

Opublikowano (edytowane)

A nie lepiej kupic sobie 2010 a 2011 sciagnac na kompa ?

P.s. linki podam na pw :)

Edytowane przez Tai-Son

sygnabyme.jpg

Sygna By Me

Opublikowano

Kupiłem na PS2 i jestem rozczarowany . Owszem , jest Evan Bourne czy np. Ezekiej Jackson / Goldust ale to śmiecie ;x . Jeśli nie masz ps3/xboxa to nie kupuj w ogóle , zero nowości poza innym trybem sterowania ( mam na myśli w punkcie odniesienia do SvR 2008 ) . SYF