Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft.mpcforum.pl Silesia - film pamiątkowy.

EXPIKxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dawno już po upadku serwera minecraft.mpcforum.pl został przygotowany film upamiętniający osiedle Silesia.

Myślę, że warto trochę powspominać stare śmieci ;)

Zapraszam do obejrzenia filmu.

http://www.youtube.com/watch?v=ClD1rN-iznQ

Jeżeli film ciągle się ładuje polecam odtworzyć na YouTube w powiększonym oknie i rozdzielczości 720p!

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Hah, Silesii nawet jak nie ma to jest ;P

Chciałbym oficjalnie przeprosić za moje wybryki jeszcze na serwerze mpc forum.

No cóż emocje.

Expik, nie wiem czy wiesz ale większość ekipy przeniosła się na serwer minemania , arkosa.

Więc wspólnymi siłami można by było założyć osadę.

Co wy na to?

Mam nadzieję że jeszcze kiedyś się spotkamy w minecrafcie :)

Opublikowano

Ah te czasy...

Obecnie nie ma takiego serwera co stary serwer mpc forum...

Fajnie grało mi się z wami ;)

Mażę o 2 serwerze "no-premium" od ekipy "MPC-forum"...

Opublikowano

Hah, Silesii nawet jak nie ma to jest ;P

Chciałbym oficjalnie przeprosić za moje wybryki jeszcze na serwerze mpc forum.

No cóż emocje.

Expik, nie wiem czy wiesz ale większość ekipy przeniosła się na serwer minemania , arkosa.

Więc wspólnymi siłami można by było założyć osadę.

Co wy na to?

Mam nadzieję że jeszcze kiedyś się spotkamy w minecrafcie :)

Jakbyś chciał popisać to GG, masz w profilu ;)

Osiedla już nie będę zakładał z powodów braku teamu (Darek powiedział że nie ma co się brać za tak wielkie projekty jak i tak potem wszystko idzie w błoto) bez niego nie dam rady, z NuBeN'em nie mam kontaktu, brakuje mi Buby i Geoninga co demotywuje mnie do zaczynania projektu na nowo. Gdy serwer mpc ponownie kiedyś wystartuje zastanowię się nad tym i poszukam teamu.

Opublikowano

A mnie to jeszcze pamiętasz, jak ci dawałem na początku (tej pierwszej) Silesi, dużo cennych rzeczy cegieł itp na rozbudowe Silesi? ;p

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Mam nadzieje, że serwer znów wystartuje ;D. No cóż. Nie pograłem na nim za długo ... Ale i tak czekam na reaktywacje ! ;).

Opublikowano

Reaktywacji raczej nie będzie :( Masz jakieś video jeszcze?

Tak mam jeszcze video z ceremonii przywoływania Herobrine przez RelaxBoy'a które wrzucę już niedługo ;)

Opublikowano

Ehh... Rzeczywiście Silesia była najbardziej lubianym miastem na serwerze... Co chwila miałem na /msg prośbę o cuba z Silesii :)

PS. Łezka się w oku kręci...

Nothing to do here.

Opublikowano

Jak namówicie Kokosza aby udostępnił mi pliki to postawię ten serwer na dedyku. Coś ala 24Gb ramu dwa procesory pod 4x2.66GHz.

Weteran
Opublikowano

Aż mi łezka poleciała, tak naprawdę tylko dzięki temu serwerowi byłem tak aktywny na forum.

A teraz? teraz nie gram już w minecraft`a, raczej nie przewiduje powrotu, chyba że serwer wystartuje ;].

aktualnie staram się o GM`a w całkiem innej grze, tak jak pisałem, pomaganie dla graczy to moja pasja.

Myślę że kokosz zrobił spory błąd zamykając serwer, nie był on tylko po to, aby ludzie "stawiali klocki", również służył jako dobra reklama tego forum.

Opublikowano

Aż mi łezka poleciała, tak naprawdę tylko dzięki temu serwerowi byłem tak aktywny na forum.

A teraz? teraz nie gram już w minecraft`a, raczej nie przewiduje powrotu, chyba że serwer wystartuje ;].

aktualnie staram się o GM`a w całkiem innej grze, tak jak pisałem, pomaganie dla graczy to moja pasja.

Myślę że kokosz zrobił spory błąd zamykając serwer, nie był on tylko po to, aby ludzie "stawiali klocki", również służył jako dobra reklama tego forum.

Dokładnie, tylko dzięki temu że był ten serwer jestem tutaj :)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Nikt nie dostanie plików :). Jest malutkie światełko, że serw jeszcze wystartuje. Jeśli się tak stanie (i jeżeli kokosz będzie chciał) wrócę na swoje stanowisko :>.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...