Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]Jak za darmo dzwonić na komórki i stacjonarne

B3D3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wchodzimy na

zajfon.pl

2. Naciskamy czerwony guzik "Kliknij i dzwoń"

3. Zezwalamy na dostęp do mikrofonu i kamery

4. W lewym górnym rogu na klawiaturze telefonu wybieramy numer na który chcemy zadzwonić

5. Po kliknięciu zielonej słuchawki musimy oglądać przez dany czas jakąś reklamę, w prawym górnym rogu kiedy ten czas dobiega końca, mamy 10 sekund na kliknięcie

buttona zamieszczonego gdzieś na reklamie (reklama się nie otworzy)

Wygląda tak:

6. Jedna reklama daje nam 20 sekund, gdy zbierzemy odpowiedni dla nas czas klikamy ponownie zieloną słuchawkę

7. Rozmawiamy

licze na +

Opublikowano

Chyba mi sie wydaje.

Ale już to kiedyś widziałem.

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

583509872 - Taki numer pokazało u mnie :)

Ale ogolnie wszystko fajnie smiga hihi :P W sumie nie wiem jak druga osoba Cie slyszy, bo niestety nie mam mikrofonu :P

d4rkvisi0n

1100+ elo

Ariana Deck

Opublikowano

Działa to na np. nostale? oglądamy reklamy za 10 min i dzwonimy ? :D

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...