Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele osob doswiadcza bledow typu "Error code [2/5]", wiec postanowilem cos z tym zrobic ;)

1.

Jesli wyskakuje Ci ten blad:

1. Wylacz antywira i firewall'a.

2. Odinstaluj silka.

3. Zainstaluj ponownie ;]

4. Wrzuc media.pk2 i graj.

Dla uzytkownikow Visty:

Ppm na ikonke silka --> Wlasciwosci --> Zgodnosc --> System Xp (z dodatkiem Service Pack) --> Ok.

Odpalac najlepiej jako administrator.

2.

Jesli wolisz miec wlaczonego antywira to na przykladzie AVG pokaze jak mozesz pograc bez errorow ;)

Wszystko dzieje sie przed zainstalowaniem silka.

1. Wejdz na dysk i w miejscu, w ktorym chcecie zainstalowac gre utwórzcie folder o dowolnej nazwie, dajmy na to "MYSRO".

2. Klikamy dwa razy na ikonę AVG w trayu obok zegarka lub na pulpicie i wchodzimy kolejno...

3. Tools > Advenced settings...

Pojawi sie nowe okno...

4. Z rozwijanego drzewka po lewej klikamy na na + obok Resident Shield i na Exceptions.

5. Teraz po prawej stronie klikamy na Add Path.

6. W nowo otwartym oknie wybieramy z dysku nasz wcześniej nowo utworzony folder ( u mnie MYSRO) i kliamy OK.

...Apply i OK

7. Instalujemy gre do tego folderu!

Milej gry!

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Jak ktoś ma nod32 i wyskakuje mu error 2 to musi usunąć noda i zainstalować pożądany obiekt.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Jak ktoś ma nod32 i wyskakuje mu error 2 to musi usunąć noda i zainstalować pożądany obiekt.

Zrobiłem tak jak napisałeś i nic nie dało ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Wiele osob doswiadcza bledow typu "Error code [2/5]", wiec postanowilem cos z tym zrobic ;)

1.

Jesli wyskakuje Ci ten blad:

1. Wylacz antywira i firewall'a.

2. Odinstaluj silka.

3. Zainstaluj ponownie ;]

4. Wrzuc media.pk2 i graj.

Eh poco reinstal ? Ja robię tak

1)Wyłanczam antivira

2)Wypakowywuje sro_clienta (Ecsro , mysro , sjsro itp)

Nie powinno być błędów i nie musiałem reinstalować ;d pdr

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

no to teraz powiedz mi co zrobisz all dziala oprocz :) : wejscia na server pisze " cannot connect due to server traffic " wszystko robilem :) co bys nie wymienil :) i tak nie moge wbic i tak :)

Opublikowano

lol... takie cos wyskakuje jak jest serwer full, zablokuj enter i poczekaj az wbije na postac, to moze trochę trwac

@down zal mi Cie... serwer pełny i tyle, masz pecha do wbijania i opanuj emocje...

Opublikowano

no kurwa czlowieku ja ustawiam w cheat engine na 40 czlowieku silk zapierdala a na psotac juz od 30 min nie moze wbic :) hahahahaha wogole na servery dwa nie moge wbic a wszystko loos jest a ktos wczesniej powiedzial " na ECsro i na Fembrie za 1-3 kopem wbijesz " jak ja kurwa caly dzien probuje sie wbic i ni dy ry dy ! kurfa mac

Opublikowano
no kurwa czlowieku ja ustawiam w cheat engine na 40 czlowieku silk zapierdala a na psotac juz od 30 min nie moze wbic :) hahahahaha wogole na servery dwa nie moge wbic a wszystko loos jest a ktos wczesniej powiedzial " na ECsro i na Fembrie za 1-3 kopem wbijesz " jak ja kurwa caly dzien probuje sie wbic i ni dy ry dy ! kurfa mac

L0L -.- używaj auto logine nie tego cheat enigine. To że nie możesz wejść to wina tego że serwer full!!!!! I koniec tematu

Opublikowano

Po pierwsze koleś wyrażaj sie..

Po 2. Już w innym temacie Ci pisałem ze to nie żaden błąd tylko serwer PEŁNY i musisz poświęcić troche czasu na wbijanie..

Po 3. Jeżeli Ci nie pasuje noobku, to graj w Tibie lub Metina <lol>

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif