Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Blokada za handel?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj z rana dostałem bana na 2 konta, niestety na maila jeszcze nic nie przyszło (konta na innych mailach). Podejrzewam, że blokada poleciała za wczorajszy handel (sprzedałem lwią tarcze +9 za 1,6kkk na tobołku (kamermod)). Przekładałem yangi również z drugiej postaci na tym samym koncie poprzez drugie konto, które również zostało zablokowane, lecz w sposób wyrzucenia yang i podniesienia je przez inną postać (również kamermod). Konto, na którym handlowałem dużą sumą już wcześniej bylo zablokowane na miesiąc, prawdopodobnie przez GF (HackShield) bo na maila też nie dostałem żadnej informacji. Chciałbym zapytać, czy są tutaj użytkownicy, którym tez zablokowano konta za podobną sprzedaż (ponad 1kkk) lub wyrzucenie yang i na ile czasu? Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

ja miałem 2tyg temu podobny przypadek

otóż na shopku miałem +1kkk i zapomniałem o blokadzie na PL [mam kmr] i przehandlowałem więcej niż 1kkk na postac nr2

Postać 1 po ~10min dostała blokade [uff.. na miesiąc :D]

następnie z tej 2 postaci tez chcialem przerzucic kase, ale tobolkiem - dalem chyba 1,2kkk i ta nowa postac tez dostała bana..

a co najlepsze - postac nr2. nie ma blokady :)

PS

już się powoli gubie, w tym ich "częstowaniu banami"... :|

PS2

jak już handlujesz, to używaj do tego całkiem nowego konta i najlepiej czystego mt2 :)

Edytowane przez mamama00

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Tak standardowy ban od GF. Blokada została nałożona przez maszynę, więc na miesiąc tylko. Tak wykryli i nie ma co się dziwić. Zależy bo czasami nawet jak maszyna zbanuje, to przychodzi wiadomość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...