Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Kasowanie kont bez komplikacji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych forumowiczów. Chciałbym się zapytać czy jest możliwość skasowania kont na serwerze bez żadnych komplikacji? Chodzi mi o to że np jest konto jasiu123 na którym jest postać jasiu. I jak je skasować dobrze żebym potem mógł zrobić nowe konto o tym samym loginie (jasiu123) oraz tym samym nicku (jasiu) bez komplikacji typu:

-Taki login już jest

-Jest postać o takim nicku ;)

No bo mam bardzo dobre pliki serwerowe na których jest chyba założonych 500 kont i chcę je pokasować tak żeby np moi koledze mogli założyć sobie postacie na starych loginach i nickach :P

To jak znajdzie się jakiś szlachcic który wytłumaczy mi jak to zrobić? Oczywiście owy szlachcic dostanie nagrodę za pomoc :)

Pozdrawiam!

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Opublikowano

Serdecznie dziękuję! Obdarzę Cię pochwałami :D

PS. Piękna kobita widnieje w twoim avatarze i sygnaturze! ;)

I tak chyba będę musiał pobrać nowe pliki serwerowe aby dobrze współpracowały z clientem Metina.pl 2010/11r (żeby po prostu był widoczny poziom koło nicku ;p)

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...