Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bronz Premium

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jeśli kupiłem bronz premke na 30 dni i już mi się kończy to sobie kupię slota 5 i 6 na 30 dni i jak mi się premka skończy to mi nie wygasną te sloty które kupiłem przed końcem ? I te bronie które na nich miałem ?

Dam + lub - !

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Nie, Bronie zostaną na taki okres czasu na jaki je kupiłeś. W item shoppie bronie kupisz max na 60 dni.

pzdr0. ; D

@down raport za spam.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Dobra..

Ale załóżmy że został ostatni dzień mojej premki i all mi sie kończy, to przed tym końcem kupuje sobie jeszcze tylko sloty na 30 dni i bronie i te sloty będe mial przez te kolejne 30 dni nawet jak mi premka wygaśnie ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano (edytowane)

najlepiej jeszcze przed kupnem premki wybocic na dinar bocie sporo kasy i później na początku premki kupic jakies wyposażenie, a później na końcu. premka gold ma ten minus ze nie kupisz 5 slotu :/ Ale z bronzem to lajtowo

Edytowane przez Socom95
snikersproject1.png
Opublikowano

Pisałem ci. Bronie z IS są ważne na tyle na ile je masz. To że premka wygasa nie ma nic do rzeczy.

ale kolega pytał o slot, a slot można kupić tylko na 30 dni i tak bron będziesz mógł mieć na tym slocie, inaczej jest z 6, bo tam jak kupisz item to slot automatycznie się "otwiera".

Zbieram +++ ;)

Opublikowano (edytowane)

jak masz bronza i kupiony juz 5 slot to przed koncem premki jak zostanie 1 dzien tylko tej premki usun 5 slot i kup jeszcze raz to będziesz mial go jeszcze przez 30 dni po skonczeniu premki

edit@

no a bronie mozesz kupic na 60 dni albo 75

jak przy danej broni jest wybor ze tylko mozna kupic na 30 dni to wtedy zakupujesz 2x po 30 i masz ja na 60

jak przy danej broni lub pixie masz wybor kupna na: 7 dni, 15dni, 30dni to wtedy kupujesz raz na 15 dni i dwa razy po 30 (w tej kolejnosci) i wtedy masz na 75 dni

Edytowane przez jaon
Opublikowano

Bronie zostaną tylko że te które masz do 4 slotu .A 5-ty slot nie będzie działał po zakończeniu okresu ważności premii. tak że te bronie które są tylko pprzypisane do 5-tego slocie automatycznie będą zablokowane aż do ponownego zakupu premki.

f5eea1e979090638.jpg

Opublikowano

A z 6 slotem tak samo bedzie jak sobie kupie na koniec premki 6 slot na 30 dni i miny itp. to bedą mi działaly te miny i 6 slot jak mi sie prem skonczy ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...