Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strony Zarobkowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy znacie może jakieś dobre i sprawdzone strony gdzie można trochę zarobić? I można wypłacić kiedy się chce po uzbieraniu danej kwoty? Chodzi o taką gdzie szybko można zarobić

Opublikowano

nie ma i nie będzie takich, może po roku-dwóch takiego zarobkowania te kilkanascie dolarów czy euro zarobisz w końcu , szybciej zarobisz zbierając makulature czy puszki po piwie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jak chcesz wtedy ta " kwota " ktora uzbierales na tych serwisach wydac na gry itp ... to polecam Ci playspan.com w jeden dzien jak sie znasz na reklamkach wbic ponad 2-3k UP :) a 1k up = 10$

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Opublikowano

Masz własną stronę?

bardzo żałuję bo gdy miałem własną to miała 24k wizyt

asdaxn.png

Gdybym umieścił tam reklamy z [GOOGLE ADS] (gdzie za samo wyświetlenie reklamy się zarabia) bym zarobił kilka $

Oddajcie minusy! :(

Weteran
Opublikowano

cashfile / sharecash

co miesiac zarabiam +100 $ przy straconych 10h na miesiac , ale trzeba wiedziec co , gdzie i jak .

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

cashfile / sharecash

co miesiac zarabiam +100 $ przy straconych 10h na miesiac , ale trzeba wiedziec co , gdzie i jak .

Na sharecash ciężko zdobyć ściągających - na hotfile łatwiej :)

Oddajcie minusy! :(

Weteran
Opublikowano
Na sharecash ciężko zdobyć ściągających - na hotfile łatwiej

Dlatego napisalem ze trzeba wiedziecc co gdzie i jak wrzucac. Dostrzegasz roznica pobrania od od 0.30 - 10$ za jedno pobrania na CF <SH troche slabiej zazwyczaj 0.30-2$ )a

0.01 na hotlife ?

Trudno wcale nie trudno na SH top1 dziennie zarabia +300$. Wystarczy wiedziec co gdzie i jak .

I jest mnie pobran niz na np hotlife bo na SC/CF trzeba wypleniac oferty aby pobrac < nie kazde sa darmowe ! >

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p