Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paranormal Activity

Jak myslisz?  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Straszny byl ten " film " ?

• Tak
      10
    • Nie
      17
    • Sam nie wiem...
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście oglądałem :) ale on nie jest straszny tylko śmieszny :)

Ja zanim się bać to się śmiałem z autora tego gówna :) już lepsze są horry gdzie " łyżką zabijają " człowieka :) albo kredką .

Ten film to ogólnie porażka , największa , haha jeszcze się śmieje . lol kołdra się sama odsunęła , i co w tym strasznego ?? gostek na lince ciągnie

duszek przewrócił kamerę , yhy . długo tu wymawiać . Ogólna ocena : 0,5/10 . ( 0,5 ) za głupotę :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Film niby taką sensacje zrobił ,dużo osób uważa go za straszny ,a moim zdaniem ten film pierwsza i druga część jest żałosny.Nie ma nic tam strasznego.

Opublikowano

Haha ten film to kupa śmiechu, już straszniejszy był smakosz ten z czerwonego kapturka.

; )

Opublikowano

Tak jak Stoneknight napisal tez z tego mialem pewien ubaw...

Ogladalem 2 czesc w kinie i z jakims typkiem lalismy z tego filmu a reszta osob w kinie srala ze strachu

Albo te urzadzenie co sie podnosi z wody i odklada na brzeg... ze tak to ujme, to bylo smieszne a nie straszne ;x

Straszniejsze od tego filmu jest "Na wspolnej" lub W11 ...

Opublikowano

Jeden z moich ulubionych filmów, z ręką na sercu mogę napisać że momentami odczuwałem strach a szczególnie pod koniec filmu ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Nie wiem o co chodzi za bardzo, ale dodałem jako "obejrzyj później"

narazie oglądałem tylko pierwszy odcinek, i bałem się o 2 w nocy czy autor nie spłata nam figla i nie włoży jakiejś zjawy do środka

Oddajcie minusy! :(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

lipny strzaszna może nie tyle straszna co hm.... no podskoczyłem tylko na chwile ale film był przewidywalny bo za dużo spokoju było i czekałem tylko na straszniejszy moment :P

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

ja jak byłem na 2 czesci to wszyscy w kinie sie smiali

Opublikowano

ja jak byłem na 2 czesci to wszyscy w kinie sie smiali

Co tam jest śmiesznego?

Obejrzałem obie części. Spodziewałem się czegoś lepszego. Film przynudza, mało akcji i ogólnie słaby. REC znacznie lepsze.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Co tam jest śmiesznego?

Obejrzałem obie części. Spodziewałem się czegoś lepszego. Film przynudza, mało akcji i ogólnie słaby. REC znacznie lepsze.

no nie wiem moze jak coś ją ciągneło za nogi a ta sie schodów trzymała, beka.

Opublikowano

Moim zdaniem Paranormal Activity był troche słabym filmem ,ale potrafił podnieść ciśnienie w niektórych momentach.

Dlaczego słaby? Bo to był film na Faktach ,więc wiadomo ,że żadnych efektów spycjalnych nie dodadzą i dlatego ten film był prosty jeśli chodzi o konstrukcję .

Jednak końcówka była jednym z najlepszym momentem w filmach .

Za to bardzo Polecam Paranormal Avtivity 2

Opublikowano

Oglądałem 1 i 2. Takie sobie fajny klimat ale nic strasznego w tym nie było. Film na prawdziwych faktach?! Oj nie bardzo. Teraz to co 2 horror jest na prawdziwych faktach ;). Połowa pierwszej połowy to prawda, 2 połowa tej 1 połowy to kłamstwo. A cała 2 połowa jest ostro naciągana. To horror, a nie film dokumentalny. Zresztą w filmie grają aktorzy :P. Chyba nie wierzysz, że to prawdziwe postacie nagrane na żywo :). Oni mają scenariusz xD.

obraz24.png

Opublikowano

Nie nie ogladalem nie lubie takich filmow "horrorow" wole sie posmiac ;-)

beztytuusl.jpg

10 Postuf - O

50 Postuf - O

100 Postuf - O

200 Postuf - X

500 Postuf - X

1585114601.png

WAZNE;

Masz Problem ze swoim telefonem? Mozliwe ze moge tobie pomoc ,pisz na Pw.

(Pomagam z telefonami z systemem Android)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...