Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]MasterGamesMT2

TSkazan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GOWNO SZAJBA I 3 JAJA !

JAKIS POJEBANY JUNIOR ADMIN JEST CWELEM !

JAKIS MCDOD CO JEST NON STOP NA FORUM ZAMYKA PRAWIE KAZDY TEMAT CO SIE DODA GO I NIE JEST ZGODNY Z REGULAMINEM

PIERDOLIC TAKIE HUJSTWO

MOZE BYM GRAL JAK BY NIE TEN SpraiT !

Zbieram -nusy ! daj -nusika !

Opublikowano

nie wiem czy czytales regulamin zapowiedzi ale jest podane ze date serwera trzeba podac max do 14 dni z ewentualnym poslizgiem do 3 dni a ty tu wielce piszesz ze bedziesz olewac takich co pisza kiedy start chyba po to jest zapowiedz zeby mniej wiecej sie dowiedziec kiedy start itp

i moze jakies ss'y z serwera?

jeszcze jedno jesli juz powstanie ten twoj najlepszy polski dedyk ^^ to co tez na serwie bedziesz tak graczy olewac?

94032915937083247675.jpg

MASZ JUŻ WYJE**ANE NA TE WASZE PLUSY I MINUSY WIĘC DAJ CO CHCESZ

Opublikowano

Start ok 10 - 12 Czerwca.

@UP

Będą new mapki :

Mapa Metinów

Mapa Zombie

Mapa Trolli

Będą Magiczne Metale i Ulepszacze Wymagane.

To nie zostanie zmienione...

@UP2

Graczy nie bd olewał.

Pisałem że bd tutaj olewał te dzieci które bd takie pytania zadawać...

Opublikowano

powiem tak : poczatek prezentacji dobry, zachecal. Koniec prezentacji odstrasza. Albo popraw to, albo nawet nie pisz takich postow...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

nie wiem czy czytales regulamin zapowiedzi ale jest podane ze date serwera trzeba podac max do 14 dni z ewentualnym poslizgiem do 3 dni a ty tu wielce piszesz ze bedziesz olewac takich co pisza kiedy start chyba po to jest zapowiedz zeby mniej wiecej sie dowiedziec kiedy start itp

i moze jakies ss'y z serwera?

jeszcze jedno jesli juz powstanie ten twoj najlepszy polski dedyk ^^ to co tez na serwie bedziesz tak graczy olewac?

Regulamin będzie edytowany , więc to nie ma znaczenia narazie.

Zbieram - ;)

Opublikowano

Pierdolisz się o literówkę tak ?

Oj... i kto tutaj jest...

Znalazł się idealny użytkownik...

Co do skończenia szkoły to może ty pierw , ponieważ ja już skończyłem...

Już widzę te profesjonalne "zabespieczenia". Do szkoły nie chodził to serwera na pewno nie zrobi.

Jeżeli się nie podoba to się nawet nie wypowiadaj...

Mam to w du... czy Ci się podoba czy Nie.

Opublikowano

Zapowiedz srednia i te literowki =) Jeden z czlonkow Teamu z tego co widze nie posiada kultury bo szybko sie denerwuje. Moze zagram, ale znajac zycie z serwera wyjdzie kaszana...

Opublikowano
Wprowadzenie weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a bądź video z zapowiadanego serwera. Na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napis poprzez komendę /b bądź /n "Dla MPCforum". SS/Video ma znajdować się na pierwszej stronie!

24h

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

te wszystkie zapowiedzi jak sie czyta to odrazu ma sie wrazenie ,że słyszy sie naszych polityków przed wyborami.Oni tez obiecuja złote góry a jak juz zostana wybrani to zapominaja o wszystkim.W tym roku juz tyle było zapowiedzi w stylu to bedzie najlepszy ,najnowoczesniejszy,inowacyjny server że metin pl to bedzie archaiczna gra w porównaniu z nimi.A w rzeczywistosci zaden nawet w 30 procentach jemu nie dorównał.Zaden nie wystartował na czas a jesli juz to po godzinie był off,ani jeden nie spełnił tego co autor pisał w zapowiedzi.Wiec jestem w 100% pewien ze serwer jesli wystartuje to praktycznie nic nie bedzie miał wspólnego z tym co było pisane w zapowiedziach.

ps.juz po pierwszych reakcjach osoby zapowiadajacej widac jaka jest kulturalna i jaki ma stosunek do ludzi

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Pfff....

Jeżeli mam wstawiac SS i sie pierdolic tak to zamykaj temat i mam to w dupie...

Nie bd specjalnie Video robił albo cos... Żeby Ci udowodnić że jest serwer...

Olewam to forum usuni zapowiedz a mam to w dupie...

80% zapowiedzi na tym gównie nie posiada Video / SS i pierdolisz to...

Opublikowano

Mam 17 lat jeżeli już i uczęszczam do zawodowej szkoły.

Że biorą nabór na tym forum na takich modów od 15lat to nie jest już moja wina , ale się jakieś smarkacze pierdolą o literówkę które chodzą do 1 klasy gimnazjum... i myślą że są idealni...

Opublikowano

Osoby które będą pisać takie komentarze jak :

" Kiedy start serwera "

" Siema

Szukacie GM ? Jestem doświadczony "

" dacie date startu ? "

Takie osoby będą poprostu olewane...

Wiec mozesz sobie go wsadzic w d jesli nie chcesz udzielac informacji ;]

Opublikowano

spoko tylko mam w dupie takie upierdliwe dzieci które spamią jednym słowem " kiedy start " , a data jest podana... albo czy szukamy GM... i kłamią by zostać GM...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...