Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dział] Grand Theft Auto

pemo444

Czy chciałbyś tak dział ?  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? tak dzia? ?

• Tak
      18
    • Nie
      5
    • Nie mam zdania
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Jak wiecie gdy ktoś dał propozycje działu GTA to admini byli na nie bo to się nie rozwija . Ja mam na myśli serwery multi player czyli MTA ( Multi Theft Auto ) i SA-MP ( san andreas multi player ). GTA się rozwija i przedstawie wam moje argumenty i propozycje działów ;)

Będzie jeden główny dział Grand Theft Auto, a w nim będą poddziały Multi Theft Auto i Sa-mp .

W działach będzie się umieszczać cheaty , śmieszne fotki , gotowe skrypty , poradniki , publikacje serwerów itp . Co jakiś czas wychodzą nowe wersje clientów które dodają nowe możliwości i blokują cheaty . Forum sporo by zyskało na wstawianiu gotowych skryptów, publikacji serwerów bo wychodzi ich masa . W dziale napewno by był ruch ponieważ znam kilka for o tej tematyce i jest tam masa użytkowników . Napweno forum na tym nie straci tylko zyska i to sporo . Skoro powiecie, że GTA się nie rozwija to możecie usunąć dział Metin2 bo on już też prawie się nie rozwija, a te działy działały by na tej samej zasadzie . Do metin2 są tuty jak dodać nowe moby itp, a w GTA skrypty, mapy, cheaty itp . Dajcie dział na okres 2 miesięcy i zobaczymy co z tego wyjdzie . Osobiście znam się na multikach bo gram w to ponad rok i moge zająć się działem . A Mou wie, że ja wcale taki zły mod nie jestem xD . Dlatego przemyślcie to naprawde nic nie stracicie, a zależy wam żeby przyciągnąć więcej ludzi na forum, a ten dział wam to bardzo umożliwi .

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Jestem na TAK!

Sam dużo potrafię przy Gta San Adreas...

Dużo przeróbek itp..

Jeżeli chodzi o dział było by super:)

Sam mam dużo pytań itp...

Liczę że kiedyś powstanie taki dział :]

Opublikowano

Dobry pomysł,ponieważ dużo ludzi gra w gta przez internet na przykład San andreas multiplayer.Hacki chyba też są.Też jestem na tak,ale to decyzja administracji,my szarzy użytkownicy raczej nie mamy nic do gadania.

Opublikowano

Mnóstwo ludzi gra w MTA.

Jasne,że na tak.

Na pewno będzie miał większą popularnośc niż np Aion i Shaya.

Na główną!

Opublikowano

Było 19861239487126349817269182736519236841526 razy na forum .

Z racji tego że kiedyś nie przeszło to teraz też nie przejdzie ...

@Autor

FTOPA :<

Opublikowano

A ja jestem na Nie. były już propozycje i zawsze było Nie . w gta gra duzo osob jak i w mta , ale za duzo noobow by bylo pozatym sa juz strony tylko do gta i sa o wiele lepsze i mpc w google by byl na dole...

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Aha forum musi się jakoś rozwijać nie ? MPC jest popularne więc tematybyły by na górze ;) . Było na nie ponieważ "GTA się nie rozwija" , a teraz podałem kilka argumentów które mówią, że się rozwija ;)

Opublikowano

nie ma sensu robic dzialu sa-mp ani nic zwiazanego z gta 3, gta vc czy gta sa... dlaczego ? bo CHEATY do tych gier sie nie rozwijaja.. sa ciagle te same od lat... dodacie te cheaty i co dalej ? nic !... sensu ma tylko dzial chyba ogolny do wszystkiego, bo w gta 4 swiat sie rozwija (swiat cheatow) choc glowy nei daje.. poki co jestem na nie

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

po kiego to ?

GTA słynie z singleplayera, a multi to gówno, spoko, gra dużo ludzi, co z tego ? w soldata, maple i inne gry także gra dużo ludzi, lecz jednak działy wymierają, nic się nie dzieje etc.

Nie.

Opublikowano

Mike i Lenart .

Nie zgodze się z wami ponieważ nie chodzi tutaj tylko o cheaty ale o tworzenie serwerów , publikacje itp. Cheaty się rozwijają np s0beit często wychodzą nowe wersje z które mają więcej właściwości i łamią serwerowe AntyCheaty . Cheaty do Metin2 się nie rozwijają i co ? Dział stoi dalej i ma dużo użytkowników przez tworzenie i publikacje serwerów . Więc żeby coś oceniać trzeba wiedzieć o tym a nie jak wy żyjecie z przekonaniem że cheaty się nie rozwijają bo tak wam kiedyś ktoś powiedział . Moge dać link do różnych for o tematyce z cheatami do GTA, ale jak admini się zgodzą żeby nie było reklamy i wtedy zobaczycie jak się cheaty rozwijają .

Opublikowano

że niby Anty cheat jest aktualizowany ? proszę Cię ... jakieś 3 lata temu chciałem pograć w SAMP, wersja clienta była chyba 0.3a, jakieś 4-5 mies temu chciałem pograć znowu z kumplami, wersja clienta 0.3b/0.3c.

cheaty z przed 3 lat działały na tym którym grałem ostatnio ... więc co Ty pieprzysz ? to że gostek wydaje "nowe" hacki nie znaczy że jest aktualizowany ... gdyby był aktualizowany to pewne funkcje byłyby niedostępne, jednak jak widzę po różnych "nowych hackach" są ciągle te same.

mówisz o publikacjach serwerów, no ok, ale jaki to problem wyszukać sobie jakiś serwer z wyszukiwarki ?

porównujesz nowy dział do starego wyjadacza, gratuluję.

ile polaków gra w Metina 2, a ile w SAMP ? wg. mnie przebicie jest jak 10 do 1.

Opublikowano

To jest Super pomysł.

Ja jestem ZA

Przyda sie taki dział

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

lenart chodzi mi o antycheata serwerowego . To zależy od serwera jak jest zabezpieczony itp . W sa-mp gra bardo duzo osób . Serwery rp bo 100+ osób , DM tak samo, a serwerów jest sporo . MPC to znane forum i łatwiej będzie graczom szukać nowych serwerów ;) . Już lepszy taki dział niż te Shaya i inne podobne gry .

Opublikowano

To nie przejdzie... Główną ideą forum są cheaty i bugi, a Ty ciągle nawijasz o jakiś publikacjach serverów czy dodawaniu jakiś badziewi.

Poza tym, średnia wieku ludzi grających w tą gre jest mniejsza niż ta z metina ; o

btw, jest jeszcze jeden powód, dlaczego zagłosowałem na NIE - wiesz, że lubię Ci dokuczać :*

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To w takim razie usuwamy dział metin2 ? Bo już się nie rozwija ;> . To będzie dział testowy... Szkodzi coś go zrobić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...