Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Motorowerowa Praktyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nie mam narazie żadnego motorka ;p. Ponieważ rodzice mówią, jak będzie karta to będzie skuter.

I mam pytanie czy proste są te testy czy jakie. Ostatnio na skuterku jeździłem ... dawno.

I czy dał bym rade zdać? Tak jak mówie dawnooo nie jeździłem na skuterze.

1316822982_by_meno.gif
Opublikowano

Jak narazie te testy to jest śmiech na sali. Jeżeli jezdziles na skuterze to zapewne zdasz :) To jest jak z jazda na rowerze tego sie nie zapomina :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Egzamin jest łatwy wystarczy się nauczyć a jazdę powinieneś zdać jak jeździłeś już skuterem :mellow: :rolleyes:

@

ja jutro mam egzamin na karte motorowerowa praktyczny ;):D

@

zdałem :P

POZDRO :P

Opublikowano

haha :D znam go z RL'a i oblał ...

Zamiast mnie wysłać za niego bo mi 1pkt brakło to wysłali go ,a on miał jedynie styczość z hulajnogą elektryczną ,która rozwija zawrotną prędkość 8 km/h

OndteAw.png

Opublikowano

Zdasz na pewno. Ja jeździłem przed testem łącznie 40 minut na skuterze. Na teście niestety musiałem zdawać biegowym chopperem a nigdy nie jechałem biegówką.

Trafił mi się na egzaminatora taki ziom, że to jest po prostu magia :D . Nie dość ,że nauczył mnie jeździć na biegówce to zdał mnie mimo tego ,że motor zgasł mi 4 razy. Nie ma się czego bać. Jeśli dadzą Ci zdawać skuterem to nie ma szans byś nie zdał.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Karta motorowerowa testy praktyczne? pierwsze słysze ja mialem tylko jakis test i zdane chyba 30 pytan a,b,c,d i to wszystko karte mam ...

Za duza ta ninja

Opublikowano

Karta motorowerowa to jest prościzna moj kumpel nigdy nie jezdzial na skuterze a zdal za pierwszym razem =) To jest tak jak z jazda na rowerze usiadziesz na niego i juz umiesz.

Specjalista
Opublikowano

Skuterka albo ''szajbe'' pożycz od kolegi czy znajomej osoby .Potem oczywiście musisz kilka razy pojeździć na maszynie aby ja wczuć i te testy zdasz lajtowo.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące tematy mieszkam w okolicy Zabrze wiecie może gdzie można zdawac na Karte motorowerową. Słyszałem, że gdzieś w Gliwicach albo Bytomiu?

Opublikowano

Nie no kurde... LOL.