Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Zapowiedz]Elcardia

Rainbow1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komuś tu ciężko z matematyką, no ale cóż zrobić, jak edukacja skończona na podstawówce.

Ja się pytam dlaczego temat NevrasT'a został zamknięty, skoro tutaj jest ten sam syf i dalej stoi?

Opublikowano

Ja wam powiem tyle . Jesteście naprawdę dzieci (które siedzą cały dzień na MPC Forum w zapowiedzi Elcardii i naciskają F5) . Nie możecie wyjść na dwór z kolegami coś porobić ??? Nie ! Wy musicie siedzieć i wypisywać co wam ślina na język naniesie ! Piszecie tylko, że serwer nie wystartuję nigdy albo jak już to będzie gorszy od NevrasT'a ! Ja pieprze gdy to czytam to normalnie odechciewa mi się wszystkiego . Jak serwer wystartuje to będzie, a jak nie to nie będzie proste i logiczne . Wystarczy ruszyć trochę tą głową, a nie siedzieć jak jakieś dzieci 5letnie, które dobrze się wypowiedzieć nie potrafią ! Ja też czekam na start Elcardii ale nie jestem taki jak wy, że cały dzień na jakimś forum będę siedział . (lol) I to tyle ! Powodzenia życzę teamowi Elcardii ...

No szkoda mi ciebie... Jestem ciekaw czy w zapowiedzi NevrasT'a też byłeś taki zasadniczy. Oni robili serwer podobno 2LATA ! Więc jak masz pisać bzdury to lepiej nic nie pisz !

Po pierwsze, czytając Twoje wypociny, nie jestem pewien czy wiesz sam co piszesz, zaprzeczasz sam sobie. Ja osobiście nie klikam F5, uczę się na historie i w międzyczasie lubię sobie zjechać takich dzieciaków jak Ty. Elcadria lepsza od NevrasT'a? No chyba kpisz kolego. Od wychodzenia z kumplami są piątki, soboty i ew. niedziele. Jak Ty sobie to wyobrażasz, żeby zachlewać mordę w środku tygodnia? Chyba, że chodziło Ci o zabawę w piaskownicy, albo chowanego, to przepraszam.

Opublikowano

Tenma zrób jakieś forum tymczasowe dla Nevrast ;]

Bo nas nie lubią i tematy zamykają, może i był spam, ale zadajmy sobie pytanie czy tu jest lepiej ?

Ten post jest na to żywym dowodem, że lepiej nie jest :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, ja tego nie mówię w moim imieniu tylko w imieniu graczy Nevrast, bo dlaczego elcardia ma mieć zapowiedź a Nevrast nie ?

"Dzieci" To było do mnie ? jak tak to zapraszam na skype.

Edytowane przez asdfasfasf

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tenma zrób jakieś forum tymczasowe dla Nevrast ;]

Bo nas nie lubią i tematy zamykają, może i był spam, ale zadajmy sobie pytanie czy tu jest lepiej ?

Ten post jest na to żywym dowodem, że lepiej nie jest :]

Boże drogi, choćby z tego powodu że mou zamknął, choćby z tego powodu że zadając tysiące pytań piszesz w zapowiedzi innego serwera, choćby dlatego że niektórzy nie potrafią poskromić swoich myśli.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

I teraz bedziecie sie gryzc , zrec i drapac;]

Elcardia vs NevrasT

i tu maly suprise jak Kamer jest w Teamie Elcardia to wiecie co spotka Nevrast dzieciaczki?;]

• Dodaj nową pozycję...