Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, własnie przed chwilą dowiedziałem się że zbanowali mi kilka kont na PL (z jednego maila) za Handel w rzeczywistości. Powodem był mój tekst na wołaj: " Kto wyśle sms za 11 zł? Płacę w yangach."

Co sensownego mam pisać w odwołaniu, żeby jakoś się przed tym obronić.? Ban jest na stałę. Zbanowali mi sure 65 lvl i woja 67 lvl. Nie łudzę się, że te konta odzyskam, ale dobrze by było mieć je spowrotem. Zwłaszcza że nikt nie chciał tego smsa wyslać, więc sam doładowałem za 25 zł ;p

Proszę o pomysły jakiś sensownych tłumaczeń.

My name is Hacker

Opublikowano

Moim zdaniem nie odzyskasz napisales wyraznie ktos zrobil ss i koniec oni maja dowody ;d

Jesli bys napisal ze np: kolega Ci pisal z PC czy ktos wbil na Twoje konto i to napisal to to niewiele zmieni bo kazdy by tak zrobil ...

Lipa juz raczej nic nie pomoze

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Napisz, że pisałeś to, ponieważ chciałeś sprawdzić ile tak zwanych "Noobków" napiszę, ze złudzeniem, że kupią sobie wirtualne monety [yangi] za smsa :) Może uwierzą :O

Opublikowano

Albo napisz, że ktoś się bawił kontem albo tak dla jaj napisałeś, co nie można ? A tak też możesz napisać bo chciałeś się dowiedzieć ile dzieci jest wstanie zapłacić. :D

Opublikowano

Albo napisz, że ktoś się bawił kontem albo tak dla jaj napisałeś, co nie można ? A tak też możesz napisać bo chciałeś się dowiedzieć ile dzieci jest wstanie zapłacić. :D

to oni odpisza to juz po jajkach masz i prezent ban na stale.to co ja zabije ci ojca i powiem zrobilem to dla jaj.autor tematu tez piszesz bez sensu mowi ze nie liczy ze odzyska konta ale fajnie bylo by je meic to ja ci powiem wiem ze 6 w lotto nie trafilem wczoraj ale fajnie by bylo gdybym trafil.po co pisales zlamales regulamin teraz placz i palc za glupote.

Opublikowano
Handel w rzeczywistości

Wszystkie konta graczy należą do firmy Gameforge Productions GmbH. Na mocy tego postanowienia wszelkie próby, udane bądź nie, sprzedaży konta, skryptów oraz innych usług doprowadzą do bezwzględnego usunięcia lub blokady wszelkich powiązanych ze sobą w tym procederze kont. Punkt ten nie dotyczy handlu wirtualną walutą yang za przedmioty lub właściwości przedmiotów nabytych w ItemShopie o ile pozwala na to sama gra, jednak zabrania handlu smoczymi monetami, przedmiotami czy postaciami w grze za realne pieniądze.

Kara: Stała blokada powiązanych kont na Forum i w Grze (wykluczenie z Oferty)

nie ma szans na unbana

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...