Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocyy daje limittt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kiedy mam już tego nowego dinar bota sirosix w winrar nie moge go włączyć przez administratora (używam inicjatora geoinga,czy jakoś tak ).Jak to włączyć?

@madmike666 JA go nie moge całkowicie wyłączyć bo on no i tak ma jakieś blokady....Nie moge sciagnąć bo wykrywa że trojan i automatycznie usuwa....(Offam zapore całą)

Edytowane przez Play Boy.
2z50k9j.png
Opublikowano

Użyj naerona i ci pójdzie :)

P.S A jestes administratorem na kompie? Bo jesli tak to kiedys tez mialem ten problem ale nie pamietam jak go naprawilem.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

naeron za duzo wirów ma wykrywa mi McAfee

2z50k9j.png
Opublikowano

@up to wyłącz anty wirusa najlepszy nareon...

masz frameworka 4?

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Te wirusy sa nieszkodliwe. Ja czesto wylaczam antywira na granie z hackiem lub dinarbotem bo mi od razu Nod 32 blokuje, ale jak włączysz go spowrotem po grze to będzie git :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

dlatego ci wykrywa wirusy bo to jest program włamujący się (do warrocka) ja mam noda i ciągle usuwa mi .dll z siro 3.0

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Problem twi w tym że McAfee jest powalonym antywirusem i wyłączenie go graniczy z cudem.

Wiem co mówie bo sam go miałem fabrycznie z laptopem toshiby.

Musiałem go odinstalować bo jedyne co potrafił robić to usuwac potrzebne rzeczy.

Opublikowano

Też uważam że McAfee to jest najgorsze gówno najcześciej spotykane na lapkach toshiby i z win7...i radze Ci to odinstalowac miałem i wiem żę na hackach se z tym na kompie nie pograsz...

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...