Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka, czy jest mozliwe zaktualizowac terrarie? tak jak minecraft? bez usuwania itd nie chce domku stracic i wgl a akutalizuje po to zeby miec itemki bo hm. nie mam wszystkich itemkow np luzka nie moge zrobic i wiaderka itd... pozdrawiam i z gory dzieki. a i jeszcze mam innego handlarza i musze robic kowadlo ze 10 nie z 5 sztabek zelaza , nie spadaja gwiazdki pozdrawiam.

Edytowane przez Fangeon

What's up Ou?

Opublikowano

Niestety... grasz nadal na wersji Alpha. A save z alpha nie są takie same jak w 1.0.1 +. Więc albo grasz nadal na alphie bez 1/2 itemków albo grasz od nowa na 1.0.2.

Wybór należy do ciebie, ale ja polecam grac od nowa na 1.0.2 ponieważ masz więcej możliwości + możesz cały czas aktualizować od nowa terrarie bez obaw że save zostanie usunięty.

Opublikowano (edytowane)

Jak zaktualizujesz Terrarię, to i tak będziesz miał wszystkie itemy, swoją postać oraz świat.

Ale jeśli masz wątpliwosci, to skopiuj folder world który znajduje się w : Moje dokumenty>> My games>> Terraria

I skopiuj, a jak zaktualizujesz to wklej z powrotem.

Aa, to sory za offtop, myślałem że kolega gra na becie.

Źle zrozumiałem. sory : d

Edytowane przez Neonye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...