Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Xbox 360 slim 4gb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No więc mam pewne pytanie. Chcę kupić konsole xbox 360 slim 4 gb i chciałbym się dowiedzieć czy taką wersję sprzedają jeszcze w sklepach (media markt itp.) i czy wystarczy mi pieniędzy (mam ok 800 -850 zł)

Konsolka oczywiście nowa ; ] (nie allegro)

Jeżeli polecacie jakieś inne wersję tej oto konsoli to proszę bardzo leczy tylko do 850 zł ;[

I w ogóle opłaca się jeszcze kupować xbox'a czy jednak będzię nowsza wersja i na nią czekać ; ]

Edytowane przez atr1920

Atr1920.png

Opublikowano (edytowane)

W media marku byłem mają tylko xboxa 360 slim 250gb z mortan combat chyba za 1290 zl ale w RtvEuroAGD ja kupiłem xboxa 250gb slim za 999zl więc radze ci dozbierać te jeszcze pare złotych i kupić 250gb i potem nie płakać ze laser padł po iluś tam miesiącach po ciągłym graniu na konsoli :)

Xboxa narazi opłaca się kupować ponieważ dopiero w 2015 ma być nowa odsłona xboxa ale to są plotki więc radze ci dozbierać kasy i kupić wersje 250gb .

Ale możesz kupić wersje 4gb i potem dokupić dysk twardy wyjdzie ci to 200zl , a w RTVeuroAGD wersja 4gb kosztuje chyba 777zl .

@@

Sory nowa odsłona x'boxa ma się odbyć na targach E3 w 2012 /2013 roku . Ja trochę żałuje bo kupiłem x żeby pograć sobie w nowości a teraz już jedna firma robi grę na nowego Xboxa :D

Cena przekroczy nowego x chyba ponad 2000zl , podobno ma być x10 razy leszy od tej generacji :) przyjemy zobaczymy .

Edytowane przez Masterczulki12
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Albo w Saturnie bo tam widziałem 4 GB i Kinect za 1119 ZŁ . A ten Saturn jest na matarni w Gdańsku.

furry.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie kupuj slima nie opyla sie kup elita slim jest tylko wyciszony i nic więcej

jak pomogłem pamiętaj o +'y

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]