Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOT RUSRO

sflasfnafl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przeszperałem trochę forum w poszukiwaniu informacji odnoście bota do RUSRO, ale nic szczególnego nie znalazłem, jest jakiś bot za darmo który ciągnie clienta rsro ?

cos tam wyczytałem o mbot, ale co i jak to bliżej mi nic nie wiadomo ...

Prosił bym o linki do ewentualnie działających darmowych botów jeśli owe są, lub o linki do tematów na mpc ;)

z góry dzięki, za pomoc + :P

Opublikowano

Obecnie żaden darmowy bot nie działa na rsro. Działa płatny mbot i chyba sroking, ale nie jestem pewien.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Z płatnych jest jeszcze chyba phbot ale podobno nie opłaca się go brać.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

phbot jest średni, ale ma clientlessa bez żadnego clienta czyli śmiga na VPS. A tak wgl to jakaś reaktywacja co do rsro tego phbota ? Bo jeszcze niedawno nie był robiony pod rsro...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

no i jeszcze przed zamknięciem tematu zadam pytanie, sorry że tutaj ale nie ma chyba sensu wg mnie tworzyć odrębnego tematu, jak można zangielszczyć obecną wersję rusro ? mam pk2 editor i extractor, i robię file open pk2 przy obcenym kliencie programem pk2 extractor zeby wyjac plik txt i wyskakuje komunikat "out of memory" co zrobić z tym fantem ? :P dodam jeszcze że pk2 z elite sro mogę bez roblemu otwierać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...