Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem chcial bym grac sobie dwoma charami na raz mam 2 postacie i tlyko 1 moge bocic ;/

jesli ktos wie jak odpalic dwa silki razem z botem na zszc water prosze o pomoc ;) pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zeby odpalic dwa clienty musisz wypakowac drugiego silka do osobnego folderu, wtedy wlaczasz bota na pierwszym silku, pozniej wchodzisz do folderu z drugim silkiem, wlaczasz loadera i logujesz się na drugim. Nie mozesz wlaczyc loaderem 2 silkow z jednego folderu (bynajmniej jest tak u mnie) bo gdy logniesz się drugim, dostajesz DC na pierwszej postaci.

Jeżeli wiem w czym tkwi problem, ZAWSZE Ci pomogę.

Opublikowano

Zrobilem tak jak napisales, wykapowalem ZSZC do innego folderu, wkleilem tam private_server_loader i wcisnolem launch, udaje sie ,ale na 1 cliencie zawsze dc dostaje.

Opublikowano

Zrobilem tak jak napisales, wykapowalem ZSZC do innego folderu, wkleilem tam private_server_loader i wcisnolem launch, udaje sie ,ale na 1 cliencie zawsze dc dostaje.

Jaki masz internet ?

zbyt duża sygna

Opublikowano

To nie lepiej Ci prawym na silkroad.exe i uruchom jako administrator? wtedy nie powinno Cie d/c'tować ;p

Opublikowano

Internet mam chyba 6/8mb/s ale nie jestem pewien, na neta nie moge narzekac ^^ wiec to chyba nie neta wina : p

A jak robie "uruchom jako administrator" to wyskakuje 'Silkroad is already execute'